Therese Wickman

EN NY HÄRLIG TÄVLING!

Hej älskade vän!

I samarbete med Loppi har ni nu chans att vinna en fullproppad Loppibag samt två Entrebiljetter till min Barnmässa Älskade Ungar!

För att vara med i tävlingen så lägg en kommentar här nedan samt följ @alskadeungar @theresewickman @loppisverige på instagram.

12019192_10201033992207662_1745029367_o

Vinsten kommer finnas att hämta ut vid Mässans Entre.

Tävlingen avslutas på Fredag! Lycka till <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Nina Frodin

  Å, det hade varit perfekt som min äntligen-bättre-present! Har efter lång sjukdom äntligen lite mindre ont i kroppen, så nu skulle jag faktiskt orka gå en stund på en mässa!

 2. Catalina Capdepon

  Vilken underbar tävling! Skulle bli överlycklig om jag kunde vinna detta till familjen ❤️
  Följer alla på instagram o ska självklart till mässan

 3. Angelica Hallin

  Ååh jag skulle så gärna vilja gå på den här barnmässan, har en 7årig Cornelia och en liten Eddie som blir 10 månader den 25:e. Att vara föräldraledig tär på ”nöjeskassan” och att vinna entrebiljetter skulle vara toppen. Då skulle både jag och pappa Rickard kunna gå och ha en mysig familjedag tillsammans ❤️

 4. Isabell

  Ska åka från Jämtland för att hälsa på mina föräldrar och överraska Viktoria (som gör dina fransar) på hennes födelsedag eftersom hon inte kan åka upp till mig nu på länge efter sin olycka. Och jag fick en dotter för 4 veckor sen så ska absolut gå på mässan och det hade vart så kul att vinna! Kram

 5. Annette

  Åh vad jag vill vinna detta 🙂 jag och mannen och vår lilla kula (är gravid i v17) kommer att besöka mässan och passa på att ta en weekend i örebro! Faktum är att vi faktiskt skulle ha besökt mässan i Karlstad i mars men då vi ett par veckor innan fick missfall så avstod vi! När vi fick veta att det skulle bli en mässa i örebro under hösten blev vi väldigt glada. Både att få träffa er underbara mammor och få inspiration kan behövas nu när vi skall bli tre

 6. Emma

  Hej nu följer jag er på instagram. Hoppas man vinner hade varit roligt att gått på din mässa 🙂 nu håller man tummarna 🙂

 7. Mikaela

  Det vore helt fantastisk om jag vann.Jag skulle ta med mina två pojkar på ett litet äventyr (bor i Stockholm) på min lediga helg (jobbar varannan).Jag hoppas verkligen vi får möjlighet till det.Håller tummarna.Följer samtliga på instagram.

 8. Julia

  Då vi tackat nej till en resa med sol och värme i slutet av september pga bebis, hoppas jag nu på att få åka till Örebro och gå på en varm och mysig barnmässan istället. Vore en perfekt minisemester med våra små guldklimpar (1,5 år och 3 veckor )

 9. Hanna

  Åh vad jag håller tummarna!
  Drömmen att gå på just din barnmässa.
  Tillsammans med min älskade dotter, min fina vän o hennes underbara son så skulle helgen vara komplett!

 10. Fia

  Vinner jag så skulle jag ta med min mamma, som är sjuk sedan länge i cancer (tjocktarm), nu är hon på bättrings vägen och jag skulle med glädje spendera timmarna med henne och min 4 åriga dotter på barnmässan. Läser din blogg/instagram så gott som varje kväll vid läggdags /Fia

 11. Sara

  Vinner jag så skulle jag studsa av glädje!
  Har 2 barn (2år och andra på 2 månader)
  Vore så mysigt att faktiskt bara i lugn och ro få gå runt tillsammans med minsta i bärselen och få den där ”egna tiden” som alla mammor behöver.
  Låta största pojken få en dag själv med pappa och få åka till badhuset eller något annan skojigt i höstmörkret.
  Jag skulle gärna ta med mig en kompis som också nyss blivit mamma.
  Följer alla konton på instagram.

 12. Lotta Fagerlund

  Åh va mysigt det skulle vara att få vinna ❤️bara så❤️ Åh du! Härligt att läsa om ditt liv här i bloggen ❤️

 13. Sara Fredriksson

  Klart man vill vara med och tävla! Håller tummarna, det skulle boosta lite extra nu när jag kombinerar mammaledighet 100% med universitetsplugg 100%…

 14. Hanna Johansson

  Intressanta föreläsningar som hålls och roligt med inspiration av de teman som hålls. Vill vinna med andra ord . Hoppas!

 15. Zandra

  Jag har alltid drömt om att ha ett liv fullt med barn, då de ger en sådan positiv energi och alltid är så härligt ärliga! Idag utbildar jag mig och jobbar med mitt drömyrke, förskollärare. Även mitt privata liv är fullt med barn, då många av mina närmaste vänner antingen har ett eller två barn. Två av dessa vänner planerar jag att gå med på barnmässan i Örebro! Jag själv har inga barn, trots både min sambos och min önskan. Varje månad i snart ett års tid har den där nedra mensen kommit och gravtesten har varit negativa.. MEN allting händer av en orsak och förr eller senare kommer även vi att bli föräldrar 🙂 och även om vi har våra motgångar så glädjs jag så otroligt över mina vänner som fått barn och ska ha barn och jag vet att jag är en stor del i deras barnens liv med! Och även om jag ännu inte fått lyckan att bli förälder ser jag verkligen fram emot barnmässan älskade ungar då den kommer ge mig mycket positiv energi i den annars så dystra och gråa hösten!

  Tack även för en otroligt inspirerande och fantastisk blogg och instagram! Jag glädjs av din lycka och du förtjänar det allra bästa! Kram

 16. Rebecka

  Har sett fram emot denna mässan länge och detta vore verkligen stor härlig bonus! =D Håller tummarna och ser fram emot en härlig och händelserik mässa! =)

 17. Marie

  Vore toppen att vinn denna bag!
  Ser ut som jättebra innehåll och väskan är perfekt som dagisbag! Har längtat efter mässan och snart är det dax!

 18. Regina

  Följer alla tre konton på instagram och jag heter Regggi på instagram.

  Skulle vara kul och vinna, behöver en uppmuntran nu när jag är sjukskriven och väntar mity första barn med bf i början av januari. Kram

 19. Jessica

  Följer på instagram som jessolofsson. Åh vad jag önskar att få gå på denna mässa. Lite av allt lyx, inspiration, shopping och tips. Allt en kvinna och småbarnsmamma kan önska sig.

 20. Klara nordblad

  Nu följer jag alla tre på instagram ^^
  Nu är det bara att hålla tummarna skulle vara så kul att få vinna. Väntar första barnet så ett besök på mässan är ett måste då ”bönan” kommer i februari. Å det är kul å ha koll på det senaste ☺

 21. Maria Henrikson

  Bjuder med go vän på en heldag i örebro, tillsammans med våra goa ungar, delar även med mig av det härliga innehållet i bagen, loppibagen kommer att bli en fin fin regn väska – till diverse regnkläder och stövlar! Hoppas på lite tur!:)

 22. Caroline olen

  Håller både fingrar o tår!! Har redan bokat in mig för att besöka mässan med mammor från min föräldragrupp. Kan bara hoppas på tur.

 23. Kristin

  Ååå jag vill så gärna vinna 🙂 älskar din blogg och älskar ungar. Jobbar på förskola och har en dotter på snart 4 år tror jag kan finna mycket inspiration på mässan 🙂 kram Kristin från Linköping

 24. Linnéa Stenmark

  Åh självklart vill vi vara med & tävla 🙂 Följer allihopa på instagram (hallojlinnea) håller tummarna stenhårt! Ser fram emot mässan!!!

 25. Jaqueline

  Följer Allas och håller tummarna ☺ jag och kollegan planerar och åka ochbhon väntar sin först födda i januari ☺

 26. martina

  Efter en svårt återhämtning efter förlossningen med mitt första barn axel. Vore de kul att få vinna nått fint! 🙂

 27. Marlene zetterberg

  Nu håller vi tummar och tår för vinst! skulle vara super roligt att få vinna detta och få gå på mässanhoppas hoppas hoppas på vinst

 28. Elin

  Vem vill inte vinna detta!? Grabbarna skulle älska innehållet och jag ska älska att få ta med mig min väninna och få påfyllning i energibanken

 29. Jennie Jakobsson

  Hej Therese!
  Skulle vara såå roligt att få vinna biljetter till din fantastiska Barn mässa som du jobbat hårt med. Sen att även få vinna en härligt fylld goodiebag från Loppi skulle göra det hela ännu skojigare. Och ett extra plus vore ju oxå att få åka till min hemstad . Kram Jennie

 30. Therese

  Åh vad glad ja skulle bli å vinna! Skulle ta med min fina vän Rebecca som har bf endast 5 dagar före mig hon i dec o jag 4 Jan, vi har funnit varann genom graviditeten! Skulle va super roligt att få göra detta ihop!!! Håller tummarna ✊

 31. Malin Skoglund

  Mässan ska redan besökas efter bästa förmåga då jag kommer vara gravid i v 37 då. Påsen skulle underlätta o glädja både denna gravida starkt rörelsenedsatta 2 barnsmamma, samt de 2 döttrarna som tycker livet med mamma som mest ligger är riktigt tråkigt. De dåliga samvetets att orken för dom inte finns just nu tar hårt!!

 32. linnea alexiuzson

  Skulle vara perfekt för mig som ensamstående mamma till en dotter på ca 2 år son tyvärr aldrig kan unna mig något sådant här. Håller tummar och tår och hoppas få ta med min sambo på detta!

 33. Caroline

  Åh ✊ tänk om jag kunde få vinna så jag kunde ta med min bästa vän på mässan, det är precis vad hon skulle behöva efter en tuff graviditet och trubbel hemma

 34. Caroline Arnshelm

  Skulle ju vara helt fantastiskt att vinna denna Loppipåse till mitt lilla matvrak till son och att få gå på mässan vore toppen

 35. Ninni Pettersson

  Det här vore superkul att få vinna! Jag har velat gå i flera år, men har aldrig haft möjlighet. Nu har jag äntligen den möjligheten. Sonen skulle dessutom bli överlycklig över mycket i den påsen! =)

 36. Emma Lindgren

  Jag är med och tävlar 😀
  Skulle vara så kul att få gå på barnmässan, samt den Fina goodie bagen! Men även att få åka på en roadtrip till Örebro där jag aldrig varit tidigare, har t.om kollat upp att både jag och sambon är ledig från jobbet. Håller tummarna

 37. Ida

  Åh det vore sååå roligt att vinna detta! Håller tummarna stenhårt och hoppas på en vinst:) självklart gillar jag sidorna på instagram!

 38. Anette Englund

  Åh vore en toppengrej att få vinna efter att nu den andra veckan i rad varit sjukskriven för ryggskott/-ischias.
  Ser fram emot denna mässa & följer er ALLA tre redan ❤

 39. Petra Eriksson

  Vill väldigt gärna gå på mässan! Och dottern skulle nog gärna vinna Loppibagen. Håller tummarna och hoppas på vinst.

 40. erika

  Håller verkligen tummarna att för första gången vinna något, och få chansen att få träffa många förebilder som kommer att vara på mässan. Och få en härlig helg med min son!

 41. Angelica axelsson

  Jag hade gärna velat vinna, skulle jag vinna så skulle jag bjuda med min bästa vänn på denna underbara mässa:) Skulle passa perfekt som avslut på mammaledigheten 😉

 42. Claudia Vengelin

  Följer era konton och hoppas på att få bli vald till vinsten.. Då det blir en liten minisemester med sambo som han inte kan säga nej till att få komma på en givande barnmässa ihop sambon och vår lilla son som firar 5 månader under mässan 🙂 så nu håller vi tummar och tår att vinna får

 43. Therese

  synd att man måste ha instagram för att tävla men testar ändå. Vill gärna besöka mässan med barnens mormor som bor utanför Örebro.

 44. Ida bruhn

  Vore så underbart kul att vinna då jag tvingat med mig mannen till denna mässa genom att tjata sedan dag ett jag såg att se skulle vara. Han kanske skulle bli lite gladare och piggare på att åka om han får veta att set väntas en vinnst i dörren! 🙂

 45. Josefine

  Vore toppen att få vinna biljetter till mässan då jag är sjukskriven pga graviditeten, jag och sambon vill så gärna åka till mässan. Och dottern på 2 år skulle gilla det i loppipåsen lika mycket som vi 🙂

 46. Helena

  Hej
  Jag har fyra barn tre pojkar 10,14,16 och en flicka på 6 månader vore så roligt och inspirerande att få gå på barnmässan och se vad det finns för utbud för alla åldrar!

 47. Therese Sandberg

  Åh, jag är med och tävlar!
  Har en dotter på 1,5år och skulle såå gärna gå! Fyller år den 27/9 så det skulle ju vara den perfekta födelsedagspresenten!! ☺️
  Heter Thesan88 på instagram ☺️

 48. Nettan

  Gillat och det skulle vara kul att få gå på en barnmässa. Då jag aldrig har varit på en och nu bor jag dessutom i Örebro. Håller tummar och tår att jag har en chans att vinna.

 49. Åsa

  Åh detta skulle jag vilja ge min bästa kompis som är gravid och att jag kommer hemifrån och får lite egentid utan barn. Hoppas vi vinner. Följer alla sedan länge.

 50. Jannice

  Följer alla konton sedan länge tillbaka 😉
  Håller tummarna för att jag vinner dessa biljetter, då blir det svårare för mannen att säga nej till att åka till Örebro 😉

 51. Tina andersson

  Vore så kul att vinna, min lilla kille skulle älska allt i den påsen o mamman skulle älska att åka på mässan innan lillasyster väljer att komma ut!

 52. Frida Bjuhr

  Vore en fantastisk tröst i höstmörkret, men mest tröst för att lillgrabben ska börja förskola och jag börja jobba ✊