Therese Wickman

EN HELG PRECIS I MIN SMAK!

Angående helgen i Göteborg? Vart ska jag börja?

Utöver regnvädret på Lördagen så kunde jag omöjligt önskat mig mer av den här helgen!

Jag valde att inte köpa massa presenter till Emil i födelsedagspresent utan den här weekenden med två nätter på Scandic Rubinen, middag på resturang och med en hel dag på Liseberg var min gåva till honom.

Visst är det både roligare att få och ge bort upplevelser än `vanliga`presenter?

På Lördagskvällen åt vi på en helt underbar Thai Resturang med bra mat och med en känsla av att sitta mitt i Thailand. Jag har vart i Asien över 10 gånger och detta var exakt som att vara på plats. Inredningen, musiken, stilen, till och med priserna på menyerna stod i bath 🙂 Tänk dig själv att sitta i en riktig thailändsk tuk tuk och äta middag?

moon thai

Mätta och belåtna avslutade vi Lördagskvällen med Godis och filmmys iförda morgonrock i sängen.  

Söndagen spenderade vi inne på Liseberg. Det roliga är att vi kvällen innan var alldeles pirriga och förväntansfulla inför denna dag ,som två små barn. Vet att vi skrattade åt varandra hur löjliga vi kände oss 😉

Jag är glad att vi valde just Söndagen till Liseberg då det under Lördagen öste ner medans Söndagen sken solen hela dagen. Mer tur kunde vi inte haft.!

Anledningen att vi valde just Söndagen är för denna dag var en `grön`dag på Lisebergs hemsida. Grön dag betyder att det oftast brukar vara mindre folk på plats, allså betydligt mindre köer. Från och med nu ska jag aldrig åka dit mitt i semstertider. Hur ovärt är det inte att köa flera timmar under en dag? Hur många åk hinner man egentligen med?

Sist jag var på Liseberg så var det 1,5 timmes kö på Helix, 1 timme på Balder, ja köerna var långa och även så på barnkarusellerna. Vissa dagar är det än o värre väntetid. Galet!  I söndags när vi var där (grön dag) så var den längsta kötiden 20 min och det var på vårt första åk på Helix. Sedan var Balder, 10 min, Flumride, 7 min, , Kollerado 0 min, osv. Både jag och Emil sade att vi är dumma om vi åker på en röd dag i fortsättningen. 🙂

20150906_122749 20150906_122900

En film från våran Weekend <3

Har efter helgen träningsvärk i magen efter all glädje, skratt och tokigheter vi hittat på tillsammans. Ni som följer mig på instagram har säkert sätt några inslag från vart min träningsvärk kan komma 😉 Emil, den mannen! 

Längtar redan till nästa resa vi åker på…

All kärlek till dig <3

Puss och Kram vännen min.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.