TÄVLINGSDAGS! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

TÄVLINGSDAGS!

Hej vännen! Antar att jag inte är ensam om i Sverige om att klaga och svära åt årets sommarväder?

Hur mycket har du badat i år? Tror jag badat en enda gång i år, utomhus och det var under veckan i Skåne.

Tänkte glädja er i regnvädret med en tävling ihop med CARTOON NETWORK!

Barnkanalen Cartoon Network är på en Sverigeturné med karaktärerna Finn & Jake från serien Äventyrsdags.

I samband med det tänkte jag köra en tävling där du kan vinna 4 biljetter till Gustavsviks äventyrsbad.

För att vara med och tävla behöver du bara skriva en kommentar om vem du skulle vilja ta med dig på en ”episk resa”.

Skriv din kommentar senast 6 Augusti vinnaren utses den kl 19:00 samma kväll.

Här kan du läsa mer om Finn & Jakes Episka resa!

EPIC JOURNEY SWEDEN 2

lostcity

Lycka till! 

Puss och kram <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Marie Tagesson

  Min sambo Ett äventyr på Gustavsvik skulle mina barn på 1 & 3 år älska! Vattendjur! (De har de inte fått från mig )

 2. Madde

  Jag skulle ta med mig min familj, som de flesta andra älska att bada. Vore perfekt överaskning på min mans pappaledighet. Kanske kan vi ta med gammelfarmor med 🙂

 3. Johanna altun

  Alltså jag och min man kommer aldrig iväg. Inte ens vår bröllopsdag har vi firat på 10 år . Vad skulle vara härligare att få en epikis upplevelse tillsammans s0 här lagom inför nästa bröllopsdag.

 4. Nicole G

  Jag skulle ta med mig min storasyster och hennes fantastiska döttrar som är 4 och 6 år, den äldsta (Celie) lärde sig simma i somras och älskar vatten! Skulle vara fantastiskt att få åka dit tillsammans med dem, då de betyder så mycket för mig 🙂

 5. Birgitta

  Mina 2 barn.
  De ger mig en episk resa genom sin närvaro i mitt liv. Skulle vilja ge dem en episk resa som tack för att de finns och för att de står ut med sin mamma!

 6. Christina Frisberg

  Jag skulle helt klart ta med min tonårsdotter Beatrice 19 år för hon är totalt orädd och nyfiken på det livet har att erbjuda (fast på ett street smart sätt) hon har fått mig att våga göra en massa saker som jag velat länge fast inte vågat, (att hoppa fallskärm, segelflyg, klättra i berg, paddla kanot, sjunga karaoke på Finlandskryssning utan att vara “fuller i hatten”, resa utomlands helt själv, och mycket mycket mer, så henne skulle jag heelt klart ta med mig, och dessutom är hon ett roligt sällskap 🙂 <3

 7. Cecilia

  Jag skulle vilja ta med min sambo och min extra son som verkligen älskar allt som har med vatten och göra.

 8. Emma

  Hej!

  Skulle gärna vilja ta med mig min dotter och hennes kusiner som bor i Motala! Skulle bli en härlig dag för oss alla!

  Kram

 9. Kristiina

  Hej!

  Jag skulle vilja ta med mina barn på en “episk resa” där inga måsten och “jag ska bara” fick någon plats.
  Utan där tiden var vår och upptäckten blev vår kunskap och minnen.
  En “once in a lifetime resa” bara för oss och där tiden fanns på vår sida.
  Där alla funderingar, frågor och tankar fick plats att gro och växa och finnas svar till.

  Ha en fortsatt underbar sommar!
  Med vänlig hälsning,
  Kristiina.

 10. Viktoria

  Hej, jag skulle ta med mitt gudbarn Ida, hennes storasyster Nora och deras mamma som är min väninna! Det hade varit en otrolig upplevelse att få dela med dom! ☺

 11. Hanna berglund

  Jag skulle vilja ta med mig min son min sambo och hans dotter Ella. Det vore så bra för dom att bygga på sin relation då vi bara har henne varannan helg. 🙂

 12. maria

  Jag skulle jätte gärna vilja vinna och jag skulle ta med mig min fina sambo och våra fina döttrar som älskar att bada och har inte fått badat så mycket denna sommar. Så det skulle va perfekt:)!

 13. Amanda

  Min kille våra två gemensamma barn och bonus dottern hade vart såå kul när ekonomin är ett ständigt pussel

 14. Therese

  Hej!
  Jag skulle ta med mina två söner. De fullkomligt älskar att bada!! Vi har haft ett tufft år med sjukdomar hos båda barnen, epilepsi samt en reumatisk sjukdom som heter Takayasus Arterit. De äter mediciner båda två och den yngste som har Takayasus äter mängder med mediciner. Han och hans bror skulle verkligen uppskatta att få åka hit 🙂
  Håller tummarna 🙂
  Tack för en fin blogg!
  Varm hälsning Therese

 15. Angelica

  Hej!
  Skulle ta med mig mina 5 döttrar på denna resa 🙂
  Skulle va så roligt att överraska dom med något roligt och positivt efter allt tråkigt som hänt denna sommar.
  Och ha en rolig stund tillsammans <3
  Kram

 16. Ann-Sofi

  Hade varit så kul att ta med våra söner och min man till Gustavsviks badhus. Då jag har jobbat på ett badhus blir det att vi åker till det när vi ska bada, så det hade varit kul att ta med och överraska dom till ett annat.
  Kram

 17. Angelica

  Jag skulle ta med mina två tjejer på 5 och 7år . Då jag varit tvungen att jobba hela sommaren och vi inte kunnat åka iväg så skulle det va perfekt 🙂

 18. Antonsmamma

  Jag skulle ta med mig min underbara son på 9 år och killen å hans dotter ❤️
  Efter allt kaos denna sommar så skulle det vara kul och göra ngt vi 4 tillsammans ❤️❤️

 19. Malgorzata

  Hej! Jag skulle ta med mig, mina två älsklingar: min man och min dotter!!!
  Och det blir riktigt skoj.
  Hälsningar 🙂

 20. Malin

  Skulle vilja ge detta till min man i födelsedagspresent, mest för att det skulle vara väldigt oväntat men också att vi säkert skulle ha superkul hela familjen. Min man fyller 35 i höst så vad kan inte va en bättre present än en helg på Gustavsvik

 21. Daniela

  Jag skulle ta med min underbara familj som är min sambo och våra 2 tjejer (11+12 år) Vi älskar alla bad och min 11-åring sa innan semestern att det enda hon önskade var en heldag på stranden, Vilken lycka att uppfylla hennes önskan 🙂 . Vi håller på o bygger ut vårt hus så kassan är begränsad nu och kvalitet tid en lyx. jag hoppas hoppas! Ha det bäst!!

 22. Anna

  Hej hej.! i och med att jag vart lämnad av min 1 åriga sons pappa i början av sommaren. Fortfarande mamma ledig. Och har mina 2 barn i princip på heltid själv. Så har jag inte haft råd att åka på någon härlig semester med dem. Då skolan börjar snart och alla barn kommer prata om hur roligt dem haft det i sommar. Så skulle Jah vilja ge min dotter på 7 år och min son på 1 år en rolig upplevelse som iallfall hon kan berätta om för sina kompisar. Och en plats skulle finnas kvar och den skulle jag tillägna min mamma som ställt upp oerhört mycket under denna tuffa period. Många kramar

 23. jenny

  jag skulle vilja ta med min son och min sambo samt min exman.
  Detta för att ingen av oss har fått bara något i år samt att det skulle vara hur kul som helst om vi alla kunde hitta på något mer spännande än att sitta inne och dricka kaffe medan regnet vräker ner.

 24. Sandra

  Ååh jag har aldrig varit på Guatavsvik och skulle verkligen så gärna vilja ta med mig min man och våra två barn dit! Min dotter älskar allt som har med sådant här att göra och är väldigt lätt att tillfredsställa sysslomässigt, framförallt på nya platser som hon älskar att utforska! Det hade varit himla kul att få ta med familjen dit!

 25. Jeanette

  Åhh vad kul med en tävling!

  Jag skulle ta med mig min familj, vi har två söner som älskar att bada.
  Vi skulle ha åkt till Gustavsvik för 1 års sedan men just den helgen vi hade bokat in så hade de stängt så vi fick köra vidare. Barnen blev jättebesvikna. Detta skulle vara ett perfekt tillfälle att få komma dit och bada och ha kul.
  Kram. PS. Tack för en härlig blogg

 26. Rebecka

  Hej! Jag skulle givetvis ta med mig min familj ( sambo, son och dotter). En härlig upplevelse för alla 4. Badade mycket på Gustavsvik som liten och vore roligt att ge den upplevelsen till mina barn =)♡

 27. Emma Fahlberg

  Åhhh va roligt med tävling 🙂

  Vore en dröm att få resa med familjen. Vi kan tyvärr inte pga ansträngt ekonomi, men drömmarna flyger iväg ofta.

 28. Caroline Norrman

  Hej! Jag skulle vilja ta med mig min sambo och våra två bustroll, och eftersom både min sambo och yngsta sonen fyller år i september vore det kul med en överraskningpresent. Håller tummarna!

 29. Linda, mamma till majken & arvid

  Vill gärna åka med Min underbara sambo & våra 2 barn Majken & Arvid. Vi har precis köpt hus & tyvärr går allt tid att renovera huset i alla olika rum. Våra barn förstår men ibland kan de bli väldigt ledsen att vi inte gör nåt skoj förutom att renovera hemma. Desdutom vill jag gärna visa Örebro då jag gick på Virginska skola på BF programmet 🙂 visa staden där jag bodde i 3 år, strax därpå träffade jag min livs kärlek. Håller allt jag kan här för min ssambo & våra barn ♡♡

 30. Sussi

  Jag skulle ta med mig min fantastiska sambo och två bonusbarn. Vi har haft en tuff vår och sommar så det hade varit trevligt med lite avkoppling tillsammans <3

 31. Emma

  Skulle bjuda med killen jag just nu dejtar, och våra barn.. en bra start för oss alla tillsammans

  Sylvenemma.blogg.se

 32. Ebba

  Min pojkvän har tjatat om att få åka dit så honom skulle jag ta med men sen skulle jag även ta med mina 2 syskonbarn som skulle ÄLSKA att bada där 🙂

 33. Vanessa

  Hej, om jag skulle vinna så skulle jag ta med mig min familj och jag vet att våra barn skulle bli överlyckliga. Flyttade från Örebro för 13 år sedan och det skulle vara så kul att ta med familjen och visa lite övriga delar av Örebro i samma veva.
  Jag har verkligen aldrig tur i “spel”, har aldrig vunnit något.. så jag håller tummarna allt vad det går 🙂

  Tack för en grym blogg!

 34. Rebecka

  Hej!
  Jag skulle ta med min son på nio år, han älskar äventyrsdags! Sedan hans moster och morbror. Skulle vara fint att få ge tillbaka till de tre personena som ger mig så mycket 🙂

 35. Sanne

  Hej Therese! Jag skulle så gärna vilja ta med min sambo och våra 2 söner på en episk resa :), hade du sett dessa 3 grabbar så hade du legat dubbelvikt av skratt, så fort äventyrsdags går på tv så sitter dom alla 3 och sjunger och dricker ur sina muggar med äventyrsdagsmotiv på. Det skulle vara så roligt att få överraska dom med en liten “episk resa” :).

 36. Jenny

  Denna tävling var precis vad jag behövde just nu.!!! Underbart Therese. Sitter i soffan å håller på att deppa ihop. Semestern är snart slut och inte en enda gång i sommar har vi badat. Barnen är så besvikna även jag.
  Skulle ta med barnen och maken bums å åka iväg om jag vann.
  Nu kan jag bara tro på hoppet. Det har jag ännu inte gett upp!

 37. Jannie Elbrink

  Jag skulle ta med min man och äldsta son (7år) minsta är 1år så han får vara hemma med farmor och farfar.
  Det behövs egen tid med stora hjärtat ibland.

 38. Isabella

  Jag vill så gärna umgås mer med mina fantastiska systrar 8&9 år som bor i Dalarna och jag bor i Örebro. Dom går i skolan och jag jobbar så det är svårt att få tid att ses, att dessutom hitta en aktivitet som vi kan göra tillsammans och tycka är roligt, trots stor åldersskillnad (jag är 25) är också svårt men detta vore så galet härligt att få ta med dom på. Helt fantastiskt..

 39. Cissi J

  Skulle ta med sonen o en vännina o hennes barn. Skulle va kul att höra en utflykt o överraska barnen. Sonen fyllde år i sönd så det skulle bli en bra sen present o ha en härlig upplevelse.
  Kram Cissi

 40. Veronica Wildkull

  åh! Min son på 13 år sa häromdagen att; mamma dit vill jag åka! Mina barn är 13, 9 & 5mån så det är stor åldersskillnad på barnen och det som alltid funkar att ta med de äldsta barnen på är just vattenland. Jag har känt mig så tråkig då vi har en liten bebis också som tar upp den mesta tiden, jag skulle gärna vilja ge de äldsta barnen ett häftigt äventyr som avslut på denna regniga sommar.

 41. Weronica Brüde

  Tävling tävling tävling, älskar tävlingar!

  Har två busfrön här hemma som mer än gärna skulle vilja åka dit!
  Så om jag skulle ha turen på min sida så tar jag med mig dem och deras fantastiska pappa som alltid finnas vid min sida, i både med- och motgångar!

  Ha de bäst!

  1. Linnea Ågren Östlund

   Skrev fel!!! Skulle ta med mig: Sofia+hennes kille, Syrran och Alexandra. Träffar inte sofia och Alexandra då dom bor i örebro och jag i Nyköping… hoppas man får ta dela av en sådan fin dag.

 42. Klara

  Har aldrig varit på Gustavsvik Lost city så skulle gärna vilja bjuda med hela min familj. Jag och min familj åkte mycket och bada på Gustavsvik förut men vi har inte varit där på länge så skulle va riktigt kul att återuppleva badet. När jag väl är i Örebro så skulle jag gärna träffa mina kompisar som jag träffade i Thailand. De bor i Örebro och går in gratis på badet och skulle vara sjukt kul att träffa de. Hoppas på vinst denna gång!

 43. Fredrica

  Jag skulle ta med mig min familj, som består av mig, min sambo och våra tre barn. Denna sommar har ekonomin varit stram och hade hoppats på mycket bad utomhus men det har inte denna sommar tillåtit, så nu hoppas jag att vi kan vinna och att jag kan få ge barnen bad och äventyr denna sommar trots regn och liten plånbok.

 44. Lotta

  Hej Therese!

  Så mysigt ni fyra verkar ha det, har följt din resa sen starten av ensam mamma söker.
  Klart vi vill vara med och tävla om en härlig semestertrip!
  Jag skulle ta med mig min sambo, min dotter och min systerson. Vi båda familjer har haft mycket tråkigheter de senaste två åren och att pigga upp med ngt speciellt vore verkligen toppen för oss allihop.
  Stor Kram från oss!
  Lotta

 45. Malin

  Tjohooo, rolig tävling.
  Skulle vilja ta med min dotter på fyra år och min sambo på ett härligt äventyr även min mamma som alltid ställer upp när det har varit tufft. Skulle vara kul att få plaska runt och bara få njuta & umgås i några timmar och få nya härliga minnen!! Håller mina tummar att få avsluta denna semester/regniga sommar med ett härligt besök på gustavsvik.

 46. Elle

  Hej!

  Jag hade tagit med mig min storebror och hans två barn, Hugo och Freja på 6 och 5 år.
  Min bror har nyligen separerat och jag tycker att han och barnen är mer än värda riktig kvalitétstid tillsammans.
  Om vi vinner så bjuder jag dem på övernattning och resa och så gör vi en miniweekend.
  De har aldrig varit på simhallens ens så de kommer nog bli överlyckliga och chockade av ett äventyrsbad!

  Kram Elle

 47. Annett

  Tack för en fin blogg! och vad roligt med tävling! Jag har endast badat i gång ute i år och det tillsammans med min sambo. Om jag skulle ha turen att vinne skulle jag ta med min sambo och hans son som är helt underbar. Vore roligt att göra något ihop utan att behöva tänka på hur dyrt det blir.

 48. Ann

  Jag skulle överraska min familj med denna resa.
  Och dom skulle bli överlyckliga
  Min man och våra tre barn.
  Skulle vara så kul att få överraska dom ,annars är det mest jag som får överraskningar.
  Håller tummar o tår att jag vinner

 49. Angelica

  Min son är ett stort fan av äventyrsdags och jag tävlar för hans skull <3 Han vill så gärna åka till Gustavsvik och bada med oss och sin lillasyster <3

 50. Fröken M

  Jag skulle ta med mig Viggo!
  Han ÄLSKAR att bada, men tyvärr har det knappt blivit ett enda dopp i sommar då regnet mest har stått som spön i backen och badvattnet varit iskallt 🙁

  Vi håller tummarna hårt!!

 51. Therese

  Min underbara familj <3

  Min sambo jobbar mycket och jag är mamma-ledig så hade varit underbart att få möjligheten att tillbringa lite tid tillsammans och särskilt på ett ställe som uppskattas av alla :0)

 52. Laila

  Åh!
  Gustavsvik var jag på för två år sen när Samuel låg i magen och nu vore det dags för honom att få uppleva det tillsammans med syskonen

 53. Åsa

  Så kul tävling! 🙂 Vilken lycka det vore att få åka iväg på litet äventyr, våra barn på 12 och 5 år skulle digga det skarpt 😉 Håller lillfingret som min mamma alltid sa!

 54. Carina med tjejerna

  Jag skulle vilja ta med min äldsta dotter Isabelle eftersom hon tycker väldigt mycket om sådant och hon har haft det lite jobbigt med skolan sedan vi flyttade och det skulle vara skönt för henne att få något annat tänka på. Det vore också härligt att få lite egentid med henne.

 55. Erika

  Hej ! Jag skulle ta med mig min son , min pojkvän och hans dotter på detta äventyr ! Skulle vara riktigt skoj och framförallt mysigt då vi är särbos att få spendera mer än en helg tillsammans som en hel familj 🙂 Håller tummarna hårt nu! Kram

 56. Veronica Ottosson

  Hej. Tack för tävling. Jag skulle vilja ta med mig min sambo Fridas syster dotter och en vän till henne. Det hade varit guld att få tillbringa tid med henne på detta sätt. Kram Veronica