LADE FÖRST GOLVET FEL OCH FICK SEDAN NACKSPÄRR! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

LADE FÖRST GOLVET FEL OCH FICK SEDAN NACKSPÄRR!

Sol och värme, härligt! Dock har jag prioriterar bort sol och bad i dag och har i stället stannat hemma och lagt golv och målat lister. Tjejernas rum är nu helt klart. Jag målade listerna vita idag och igår blev golvet färdiglagt så nu ska jag bara inreda och möblera så kan jag visa upp bilder sedan 🙂 Vill passa på att tacka er läsare för att ni är så uppmärksamma. Ni hade sett på bilden jag lade upp på golvet att jag mitt nötskal mitt i tröttheten börjat lagt golvet fel. Hur kan man lägga fel när man egentligen vet hur man lägger det rätt? Hur knasigt som helst. Tur i oturen ringde Henrik en vän till mig som sett bilder på golvet jag lagt ut och berättade hur det låg till. Då, precis när han ringde var jag i stort sätt inne på sista raden. Kul? nä, men bara dra upp, lägga om och göra rätt och OJ så bra det blev till slut 🙂

Såg att någon frågade varför jag inte tagit bort vägglisterna innan jag började lägga golvet? Som svar på den frågan kan jag bara säga att vägglisten är omöjlig att få bort då den suttit där sedan huset byggdes och dom har i omgångar tapetserat ner mot listen, alltså aldrig tagit av den när som tapetserat. Skulle jag rycka upp listen skulle jag behöva tapetsera om varenda rum då tapeterna skulle gå sönder. Istället gör jag som det var tidigare, jag lägger en golvlist som går ner på golvet och täcker för springorna som blir mellan golv och vägg 😉 

Har lyckats fått nackspärr, kan knappt röra mig och gråter i mellan åt av smärta. Men det stoppar inte mig som är en av dom envisaste från att fortsätta renovera och fixa! 😉 Vill bli klar med allt innan barnen kommer hem!

20150724_182605

20150724_173340 20150723_215832

Tänk så mycket ett nytt golv kan göra med ett rum? 

Nu ska jag hoppa in i duschen och ta mig ett välförtjänt glas vin på stan med min vän Maria. Någon sol ska man väll hinna se idag innan den går ner? 😉

Emil är ute och har 5 kamp med hans bror och massa kompisar så det blir att ta tryggt sällskap med han hem i natt <3

Ha en underbar Fredag kväll!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.