MÅNGA MAMMOR HAR GROVA KOMPLEX FÖR SIN KROPP! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

MÅNGA MAMMOR HAR GROVA KOMPLEX FÖR SIN KROPP!

Herregud! Inte kunde jag väl ana att min bild på instagram som jag lade upp för ett tag sedan skulle väcka sådant ståhej! 🙂 Är så otroligt glad att jag, lilla jag lyckas få dig att se dig själv på ett annat sett och framförallt vara stolt över dig själv!

Vi alla ser olika ut, vi har olika anlag och gener. Oftast ser vi bara dom `perfekta`kropparna på forum, i tidningar och på internet och det gör att många tror att dom flesta mammor ser ut så!?

Dom flesta får låg självkänsla och vill knappt visa sig på badstranden. Men Hallå, tror ni verkligen alla ser ut så? Tänk på alla som har skavanker från graviditeten. Tänk på alla som känner precis som du som inte  vill `visa` upp sin kropp!

Så nu sätter vi ner foten och istället visar stolt upp vem du är och hur du ser ut. Du duger precis som du är och vi borde visa `verkligheten` för så många andra mammor där ute <3

Alla har inte samma förutsättningar för att få tillbaka den kropp man hade innan en graviditet, och det är något vi får lära oss att acceptera och stolt visa upp. Våga älska dig själv och din fantastiska kropp!

Har gjort en hashtag på instagram där du mer än gärna stolt får visa upp din mage 😉 #stoltmammamage

10561116_276097675920753_1428829568_n

P.s NEJ, det är inga fel på er som inte fått några skavanker från graviditeten och som faktiskt har en tajt kropp! Vill bara visa att det också finns en annan verklighet än den som oftast visas utåt 😉 Det finna många olika typer av kroppar efter en graviditet och det är viktigt att man får ta del av alla.

All kärlek till dig <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nina Nam Hoang

    Beundrar ditt sätt att se positivt på det som kanske är svårt att förändra med quick fix eller att vi är helt enkel olika och att det är helt normalt med det. Hoppas att din blogg kan nå ut till många mammor som verkligen har stress och komplex för sin kropp att inte behöva längre vara fixerade. Träning och kost för en hållbar långsiktighet gör att vi mår bättre själva och vill fortsätta med antar jag blir min sammanfattning här. Finns en artikel som behandlar kring området se även här http://whareotiv.com/1HMy

  2. Frida

    Inte att förgås att det är inte alltid det beror på “mammamage”. Alla är olika innan med. Stora, små, kurviga, smala.!