INSPIRATION FOR GIRLS AND BOYS! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

INSPIRATION FOR GIRLS AND BOYS!

Tänkte dela med mig av lite inspiration till både pojkar och flickor!

Fick idag hem ett efterlängtat paket!  Hur kan det kännas så spännande att hämta ut ett paket? Beter mig seriöst som ett småbarn på Julafton och trippar in där på Postombudet med ett stort leende och tar ivrigt och glatt emot mitt paket som jag bokstavligt talat sliter upp så fort jag satt mig i bilen. Emil sa som kommentar : du tror inte du kan vänta tills vi kommer hem? Det tar ju bara 5 min hem?

Vad tänkte han då? Vänta??? Klart jag inte kan 😉 

Nya kläder till barnen från MILK copenhagen  köpt på rean upp till 70%, me like 🙂

inspiration kläder

Jag älskar dessa kläder <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.