BILDBOMB FRÅN SKÅNE! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

BILDBOMB FRÅN SKÅNE!

Hej vännen! Hur är vädret hos dig? Här regnar det och det känns som om hösten redan är på ingång! Är oerhört tacksam att vi fick några soliga dagar nere i Skåne under semestern, för på prognosen innan vi åkte så visade det i stort sett regn och rusk hela veckan. Men vi klarade oss från det, tack och lov!

Barnen är hemma hos sin Pappa veckan ut och jag tänkte ta tag i en hel del jobb och försöka få klar renoveringen här hemma. Vi kör på teamwork jag och Emil och vi är ganska envisa båda två ,så förhoppningsvis får vi både tapeter och golv klara innan barnen kommer hem nästa vecka. Vill verkligen bara få allt klart, nu nu nu så jag kan visa hur fint det blir.

Känner mig fortfarande helt slut efter 11 dagars semester. Borde inte semester innebära vila och enbart semester? Med tre barn, sena kvällar och fullrulle på dagarna så känner jag mig som en gammal tant 😉 

Har ni besökt Smygehuk förut? Det är så långt ner du kan komma i Sverige, våran sydligaste udde. Är så oerhört glad och tacksam att mamma och min bonuspappa har ett hus där nere som gör att jag och min familj kan åka dit varenda år och få uppleva ljuvliga semesterminnen tillsammans <3  

Stranden stranden 5 stranden 4 stranden 3 stranden 2

Beddinge strand kidh gymnastik

Kidh älskar sin gymnastik som han går på en gång i veckan och uppenbarligen saknar han den nu under sommaren så vi passade på att spexa lite på stranden en dag. Nu har han även börjat prata om att han vill börja på Ridskola.?  Kidh älskar hästar. Någon som vet om 4 åringar får gå på Ridskola i Örebro, och vart i såfall?

Dom första fem dagarna i Stugan var jag och Emil själv med barnen men till helgen kom Emils bror med, sambo och dotter och gjorde oss sällskap. Det blev mysiga kvällar för oss vuxna med oerhört mycket skratt i magen, vin och kortspel.  Kortspel är verkligen semester för mig. Det är nog enda gången jag spelar kort, det är på semestern och det är så himla mysigt och kul! 

IMG_9936

IMG_9769

Ser redan fram mot Skåneresan nästa år <3

Vad har ni hittat på under semestern? 

Min erfarenhet säger mig att dessa dagar vi bara vart, hängt på stranden, plockat jordgubbar och tagit dagen som den kommer är dom absolut bästa och mest minnesvärda dagarna. Barn behöver egentligen inte planerade och dyra aktiviteter hela tiden. Det har vi märkt tydligt på dessa semesterdagar då vi blandad både och!

Puss och Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Marie

  Hej!
  Vet inte om jag missat detta tidigare….men hur träffades du o Emil? På krogen,på Ica eller vart? Hursomhelst så är jag väldigt glad för din skull att du träffat en sån kanonkille!! Det är du väl värd!! Må så gott! Kramar Marie

 2. Mamma

  Åh, herregud vad Kidh har blivit lik Christoffer i den åldern!! Det är bara färgerna som skiljer 🙂 Saknar alla mina troll!!!

 3. Sarah

  Nästan alla ridskolor har “knatteridning” där små barn får prova på att rida. Kolla in närmaste ridskolas hemsida.