IM BACK EFTER MÅNGA DAGAR! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

IM BACK EFTER MÅNGA DAGAR!

Hej vännen! Nu är vi hemma igen efter 11 dagars semester och jag kan nu återuppta bloggen som vanligt 🙂 Det har vart en bra resa på många sätt men det känns faktiskt ganska skönt att komma hem! Borta bra, men hemma bäst!

Första dagarna spenderade vi på Danska Sydkusten och nu såhär i efterhand hade jag nog valt att stanna minst ett par dagar till. Så mysigt och vackert ställe och det fanns massvis av grejor att hitta på och om tiden bara hade funnits så hade vi helt klart stannat kvar för att utforska Danmark lite mer 🙂

Stugan vi bodde i under vår vistelse var så himla mysig. Är det bara jag som upplever det så där lite extra mysigt att bo i en stuga på semestern.? Barndomsminnen väcks till liv då vi ofta bodde i hyrd stuga på sommaren på olika semesterplatser runt om när jag var liten.

Stuga

Första hela dagen i Danmark spenderade vi inne på Aquadome, vattenlandet i Lalandia och visst har jag redan visat bilder därifrån?  Om inte så kommer här ett par till!

LALANDIA AQUADOME

Jag kan uppleva att många badhus ofta bara har något att erbjuda antingen väldigt små barn eller barn i 10 års åldern och uppåt. Ni vet, antingen en liten babyhörna med små kanor eller stora `vuxen`kanor. Spannet där i mellan tycker jag inte blir erbjuden så mycket? Om dom inte vill åka babykanor eller är orädda och åker jättestora kanor vill säga. Lalandia är ärligt talat det första stället som verkligen gav barn i alla åldrar något att uppleva, även en hel del för oss vuxna 😉

På Lördagen innan vi tog bron över till Sverige och våran sommarstuga nere i Smygehuk så spenderade vi hela dagen på Bon Bon land, ett nöjesfält mellan Rödby och Köpenhamn, ungefär en timme ifrån.  Upplevde även detta ställe som bättre en många svenska nöjesanläggningar. Det fanns lagom med karuseller som utbud för alla åldrar och något som jag såg som väldigt positivt var dessa lekparker som fanns lite här och var inne på Bon Bon land. Säkert upp mot 10 lekparker utplacerade runt om vilket barnen älskade. 

BON BON LAND 2

IMG_9638

20150711_172216

Har ni inte vart här så kan jag verkligen rekommendera er en resa till dom Danska sydkusterna <3

Återkommer med fler bilder från vår semester lite senare. Nu har nyss barnen blivit upphämtade av sin Pappa och skulle tydligen iväg till Eskilstuna Zoo idag 🙂 Själv ska jag hoppa in i bilen och köra upp Emils dotter till Stockholm och hem till sin Mamma. Inte så sugen på att köra 20 mil fram och tillbaka med tanke på dom långa milen i bagaget från igår. Men vad gör man inte för familjen och för att underlätta för barnen? 😉

Puss och Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.