HUR KOMMER DET SIG? – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

HUR KOMMER DET SIG?

Växer barn mer på sommaren? Det må då kännas så.!

Ellah har två par relativt nya skor och helt plötsligt såhär ett par månader senare är dom på tok för små. Som om fötterna växt två storlekar. Kan det vara möjligt?

Beställde lite nytt hem till mig i veckan b.l.a ett par nya supersnygga skor. Hade jag vetat det jag vet nu så hade jag beställt till Ellah också. Någon som vet vart man kan få tag på vita Nike Air max till barn?

nya skor

Har blivit helt sålt på vita skor. Hur kommer det sig egentligen, för just vita håller dom sig inte speciellt länge av min erfarenhet 😉 Men ändå är det det jag vill ha!

Jag beställde mina HÄR och har gjort mina senaste skoköp just här och har alltid vart supernöjd!

ny tröja

Sist jag beställde hem en liknande Adidas jacka så var det många som frågade vart jag köpt den, och det är på samma ställe som skorna 🙂 Hittar alltid mer än vad jag först tänk mig 😉

Som sagt, tar gärna emot tips om vart jag kan köpa skor till Ellah <3

Puss och Kram

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Nathalie

  Hej! Hur är storlekarna på den hemsidan? Kan man beställa sin vanliga storlek eller behövs större/mindre? Kram

 2. Johanna

  Hej!
  Ett litet tips för att hålla vita skor vita är att regelbundet (cirka 1 gång i veckan) tvätta dom i tvättmaskinen på 30-40grader.

 3. Malena

  Samma problem här. Köpte stl 22 i våras till min minsta. Köpte stl 23 och för att vara säker på att klara oss till hösten. var till skivaffären idag och mätte fötterna. nu ska hon ha stl 25. Helt galet. Hon är ju bara 19 månader haha