NÄR MAN MÅR SOM BÄST! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

NÄR MAN MÅR SOM BÄST!

Hej vännen!

Förlåt för otroligt gles uppdatering här på bloggen, men efter Bon Bon land i Lördags åkte vi direkt över Öresundsbron och till vårt sommarhus här nere i Smygehuk och här är finns det inget internet och täckningen på mobilen är inte den bästa.

Två dagar har vi hunnit spendera här i Skåne och än så länge har vädret förvånat till det positiva 😉  Igår var vi på stranden och lekte och idag har vi vart till hamnen och kollat båtar, lekt och ätit världens godaste mjukglass. På väg hem stannade vi till vid självplock av jordgubbar och fick med oss över 4 liter hem. Just det med jordgubbarna är det jag minns som bästa sommarminnet härifrån som liten <3

IMG_9775

IMG_9806

IMG_9809

Finns så mycket fantastiska bilder både i från Danmark och dessa dagar här i Skåne. Men med tanke på att uppkopplingen från telefonen är kaos så får jag vänta med att visa dom när vi kommer hem istället 😉 Så länge får ni följa mig på instagram <3

Passar på att svara på en fråga det tydligen spekuleras en del i 🙂 : Har inte Emil körkort ? Nej, Emil har inte körkort och det är därför han fått sitta i baksätet under semestern då baksätet inte rymmer tre bilbarnstolar. 🙂

Nu ska jag och Emil ta ett glas vin och spela lite kort. Semester när den är som bäst! <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Rebecca

  Alltså bilden på Ellah och Kidh när dom sitter med “pippi-tröjorna” är så otroligt fin!!! Underbar bild!! ❤️❤️

 2. Andrea

  Skönt å veta att man inte är den enda utan körkort! Man får ju höra de inte allt för sällan ; “varför har du inget körkort, det hör till allmänbildning” En sak som är positiv med att inte ha körkort är att det är miljövänligt iaf.

 3. Marie

  Menade absolut inget negativt med att han inte har körkort 🙂 var mer en förklaring till den tidigare kommentaren om varför han inte satt fram istället 🙂 Det är inte alla som har körkort och det är inget konstigt med det.

 4. Nettan
  Nettan

  Ser jättehärligt ut, hoppas ni får en fortsatt härlig semester!
  Själv väntar jag på att vädret ska bli bättre så vi kan åka tillbaka till vårat sommarhus, verkar få vänta länge 😉 Som tur var bara en timmes bilresa så vi kan snabbt ta oss dit eller därifrån 😉

 5. Therese

  kan inte hjälpa det, men så skönt de va att läsa att jag inte är ensam med att leva i ett förhållande med ett körkort 🙂 så mycket negativa kommentarer jag får för att min sambo inte tar körkort!! Hahaha folk har så ont av andra så man blir galen!