TIDIGT I MORGON BITTI ÄR TANKEN! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

TIDIGT I MORGON BITTI ÄR TANKEN!

Hej vännen, jag måste bara få vara låta som en gnällig närking och klaga på vädret. 14 grader, spöregn och så mörkt ute att man tror det är höst. INTE ok!

Tidigt i morgon bitti är tanken att vi ska bära över tre sovandes barn i bilen och börja resan ner mot Skåne. Min önskan om att dom kommer sova vidare i bilen ett par timmar känns kanske som att jag har lite för stora förhoppningar om just den biten. Eller vad tror du? 😉

Blir lagom halv depp när man tittar på väderprognosen för helgen och nästkommande vecka. Visst man kan klä sig efter väder och vind ,men ni måste hålla med om att en semester vid havet inte är detsamma med regn, rusk och kalla vindar?  Man vill kunna bada, leka på stranden, ta med picknick och stanna ute hela dagarna och inte behöva leta på inne aktiviteter att roa barnen med.

Förra året är faktiskt det enda året på säkert 6 somrar som vi lyckades få fint väder hela veckan när vi befann oss i sommarstugan i Skåne. Tänk om det kunde bjudas på ett par av dessa dagar, då hade jag blivit lycklig 🙂

Från och med i morgon och fram till Lördag kväll kommer vi befinna oss i Danmark. Vi ska bo i ett mysigt litet hus i Lalandia i Rödby och det är mycket skoj vi har planerat att hinna med dessa dagar! Barnen har längtat och längtat och nu är dagen snart äntligen här 🙂

Lalandia

 På Fredagen är det tänkt att vi ska besöka Lalandias vattenland och om vi klarar oss från att bli ihjäl frusna i kylan som visar sig på väderprognosen så är tanken att vi på Lördag ska åka vidare till Bon Bon land och åka massa karuseller 🙂

bon bon land

bon bon

Ser verkligen fram emot den här resan med familjen.  Att få komma bort och få lite miljöombyte känns helt rätt just nu! 

Hörs senare, ha en bra dag så länge!

Puss och Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.