Therese Wickman

NYTT VIDEOINLÄGG!

Hej vännen! 

Har lovat er videoinlägg taget direkt från vardagen lite oftare och här kommer ett nytt.

Film från en barnfri lördagsmorgon när Emil hade smitit upp lite tidigare och fixat frukost till mig 😉 

https://youtu.be/K5ertPSYZHU

 

Önskar ni få se eller höra något speciellt i inläggen? 

Puss och Kram vännen min

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Maggan

  Önskar er all lycka.
  Men vill ge ett råd.
  Var försiktig med att lämna ut ert liv på bloggen.
  Emil ville ju att du skulle stänga av kameran och barnen gillar att vara mer eller mindre offentliga i dag. Men kanske inte när de blir äldre.
  All lycka önskar jag er!

  1. theresewickman

   Hej Maggan 🙂 Angående barnen så känner jag att där har jag ansvaret som förälder och jag skulle aldrig lämna ut något om dom som jag tror dom skulle tycka vara jobbigt i framtiden. Men visst tänker du sunt.. Sen att Emil ville jag skulle stänga av kameran var för att han just där och då inte ville att jag skulle filma och inte att det var för att det kanske skulle komma på sociala medier. Jag dubbelkollar alltid både med Emil och med barnen om det är ok att jag lägger upp vissa saker. Så allt ni ser i bilder och filmer är ett beslut taget av hela familjen och inte enbart av mig själv 🙂 Skulle t.e.x Emil inte vilja att filmen låg uppe på honom så hade den inte legat där heller. 😉 Tack. KRAM

 2. GC

  Vilken snygg kille han är Emil. Wow, en skönhet ju!! Och så rar han verkar vara. Vårda nu kärleken till denna man Therese. Lycka till båda två 🙂