STÅ FRAMFÖR KAMERAN! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

STÅ FRAMFÖR KAMERAN!

Godmorgon vännen!

Äntligen, äntligen kan man vakna upp till en knallblå himmel och en sol som strålar in genom fönstret. Det är så det ska vara på sommaren och enligt väderprognosen är det så veckan ser ut 🙂

Ligger kvar i sängen med öppen balkongdörr och lyssnar till fåglarnas kvitter medans jag söker lite inspiration på nätet inför morgondagen. Då ska nämligen jag och Emil åka till Motala över dagen för att bli fotograferade av Angelica. Ni minns att jag nämnde henne en annan gång när hon var här i Örebro på fotojobb med Mirka och Madde från Familjen Annorlunda?

Då var det jag som agerade assistent medans Madde blev fotograferad, I morgon är det tvärtom 😉

Jag är sugen på att få bilderna naturliga, vackra ,lite bohemiska. Känslan av natur, frihet, sommar, lycka. Inte så mycket posering  utan mer bilder tagna ur ögonblicket. Vid en äng, en skog, vid en sjö… 

Jag är en barfota tjej och det är så jag vill ha det på mina bilder. Äkta, naturligt!

Vet exakt vad jag letar efter för slags kläder. Men till saken är att jag inte har dessa kläder hemma. Någon som har och vill låna ut? 😉 

Här är lite bilder som passar in på den stilen jag skulle vilja ha genom våra bilder.

inspiration

indian

patricia

Den här bilden på min vän Patricia är så otroligt vacker <3

Min tanke är dock, vad ska Emil klä sig i? Helt naken med ett blad runt kanske? haha. Naturligt och vackert. Som näcken 😉

Puss och Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. jennybenny
    jennybenny

    Vad typiskt att jag inte bodde lite närmare för jag har en hel hög med massa boho-spets-romantiska kläder. Älskar bild-inspon! kommer bli så fint! Andrew har klätt sig i jeans & vit t-shirt när vi tagit liknande bilder 🙂 Enkelt & snyggt!

  2. Emilia

    Jeans och bar överkropp eller vit t-tröja på din kille ..och barfota enkelt och snyggt .. Har du ingen stor boyfrend skjorta till dig ?kram