TVÅ DAGAR HAR GÅTT OCH DET KÄNNS LJUVLIGT! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

TVÅ DAGAR HAR GÅTT OCH DET KÄNNS LJUVLIGT!

Två dagar med nya bilen och det känns underbart! Dock är det lite småjobbigt när det blir smutsmärken från skorna i bilen, eller när en fågel bajsar på rutan osv. Får lite ångest vill jag lova. Lilla Bettan ska vara skinande ren hela tiden!

Insåg nu i kväll att det var 2 dagar sedan jag skrev här. Varenda dag och kväll tänker jag att jag ska lägga upp ett inlägg, för tro mig  jag har så himla mycket att dela med mig av. Men denna veckan har vi haft alla tre barnen här, vi renoverar här hemma, jag jobbar med företaget och barnen har sommarlov från förskolan. Ni hör själv att det inte riktigt gått ihop sig?  😉 Det ska ju kännas att man lever och det gör det, men oj så mycket kärlek och lycka jag känner mitt i allt kaos just nu! <3

Emil lyfter mig, ber mig satsa på mina drömmar, är mån om mig och som en enkelt liten sak som att han masserar mig på kvällarna för att han ser hur ont i ryggen jag har. Hallå? Ärligt,!? Det är egentligen en självklarhet att man finns där för varandra i ett förhållande, att man lyfter, stöttar och vill ställa upp för varandra. Men som massage som ett litet dumt exempel har jag vid fåtal tillfällen fått tidigare och då har det legat veckors tjat bakom det… 

Känslan när man faktiskt känner att man hittat hem, att man har hittat rätt och man för första gången kan känna sig lugn djupt enda in i själen. FAN vilken känsla!

Igår eftermiddag fick jag mina fransar och bryn fixade av fina Vickan. Visar resultatet i ett kommande inlägg 🙂

Efter detta åkte Emil och jag med barnen för att leka av oss vid en jättestor lekpark innan det blev kväll och det var dags att sätta barnen i bilen för att åka upp till Stockholm för att lämna Emils dotter. Det kommer bli en hel del pendlande, och det kommer kännas jobbigt vissa stunder och det vet jag om. Därav väljer vi att åka på kvällen när barnen ska sova så inte dom blir lidande av resan. Bara jag som får slurka kaffe efter kaffe för att hålla mig vaken under hemresan också 😉

Allt för familjen <3

20150624_174525 20150624_172959 20150624_172421

I morgon åker barnen hem till sin Pappa och blir kvar där i nästan en vecka. Tror och hoppas att det kommer gå bra. Dom har en tendens till att aldrig vilja vara ifrån mig. Men eftersom Pappan har semester och jag måste blanda in mycket jobb och renovering i min icke semestervecka så går det nog bra 😀 Dock ska vi väl försöka hinna hitta på något mysigt bara jag och Emil nu när vi är helt barnlediga. Någon som har något förslag? 

Puss, kram och massa kärlek <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. theresewickman
   theresewickman

   Inte i och med att dom bor en timme från Centralen i Stockholm. Så då skulle dottern behöva åka tåg, tunnelbana och sedan buss. Men vi kommer
   i framtiden också variera mellan bil och tåg.. <3