KÄNNER MAN SÄG NÅGONSIN REDO? – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

KÄNNER MAN SÄG NÅGONSIN REDO?

Stressad sätter jag morgonkaffet i halsen och spiller självklart ner min tröja i farten. Tajmat och bra såhär när jag ska ha intervju med en tidning över en lunch.

Det blir svårare och svårare att få barnen att lämna huset om mornarna. Det är Sommarlov på tvn och det vill dom absolut inte missa. Ussh ,vilken elak mamma jag är om jag inte låter dom titta klart. 😉

Barnen skulle gå den här och en vecka till på förskolan innan dom kunde gå hem för semester. Men med tanke på att Emil faktiskt flyttar hit i morgon så går barnen sin sista dag i morgon istället. Tror det behövs, speciellt för lilleman!

Har ni något förslag på present till fröknarna? Det är faktiskt Ellahs sista dag någonsin på förskolan imorgon ,då hon flyttar upp till skolan i höst. Skrämmande för mig medans Ellah är tokladdad. Vi har vart på inskolning uppe på Fritids nu i veckan. Det har gått väldigt bra, över förväntan men jag som Mamma är verkligen inte redo för detta även om Ellah är tokredo!

När sjutton blev min lilla tös så stor att hon ska upp till skolan.? Gråter lite av bara tanken? 

8570159

Min kloka unge som är så fruktansvärt lillgammal att det är otäckt ibland <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. sofie

  Hej. Tips är att köpa maja-lyktor. 50% går till batmcancerfonden. Superfina. Finna en text till Fröken.
  /Sofie

 2. Felicia

  Hej! Min förskolkollega som går i pension nu fick en tavla av alla barn och föräldrar. En tavla som det stod typ ” Tack för alla – näsor du torkat, alla skalade äpplen, att du var där när jag inte var där” och massvis mer! Hoppas Du förstår min konstiga förklaring . Tror den var köpt på Dimoda. Så himla fin var den och hon blev överlycklig!!! Ett litet tips ☺️

 3. MiaMaria

  Även om jag inte har några egna barn så kan mycket väl förstå att det är omvälvande när barnet ska vidare till skolan. Från en (ganska mysig) fas till en okänd fas som innebär att man ‘förlorar’ sin lilla toddler. Men kan man inte vända på situationen? Att försöka se den nya fasen som något kul och spännande istället. För det är den, det tyckte iaf mina föräldrar. Hur du än angriper ‘problemet’ så är jag säker på att det blir superbra alltihopa. Kram

 4. Ann-Sofi

  Ett tips att ge förskolepedagogerna är att köpa något t.ex från ungcancer, det gjorde vi i år, de fick varsin tygkasse. Tycker det är smart, blir ingen blomma som vissnar eller en ljuslykta i ett hörn. Lycka till med Emil.
  kram

 5. Rebecca

  Hej! 🙂

  Vet inte hur mycket du vill lägga ner på present till fröknarna och hur många men om du skulle ge något gemensamt så finns det jättefina fotostenar http://www.angeldesign.se/sv/heminredning/ som du själv får välja vad det ska stå på! Har beställt två stycken, en till mitt gamla jobb och en till ambulanspersonalen här där jag bor, då jag åker in ofta pga min doftallergi. Men sen såg jag att Madeleine Ilmrud hade jättefina tavlor med massa texter på, som hon skrev om för ett tag sen, http://blogg.alltforforaldrar.se/madeleineilmrud/page/3/ ungefär i mitten är det inlägget om tavlorna 🙂

  Hoppas du kommer på något! 🙂

 6. Andrea

  Min flicka går oxå upp till skolan och jag köpte ramar som min flicka fick skriva ord hon känner om respektive pedagoger! Och en varsin kopp, har tjuvkikat lite i smyg om dom dricker kaffe eller the, samt en varsin chokladask! Hoppas du kommer på något.. Kram

 7. Jenny s

  Oj, redan flytta ihop? När träffades ni? Hur? Hur har du kunnat hålla Emil hemlig? Nyfiken i en strut! Underbar blogg. Kärleks bomb till er

  1. theresewickman
   theresewickman

   Vi har träffats i några månader. Men med tanke på att han bor i Stockholm och jag i Örebro så blir det bäst att han flyttar hit nu under semestern. Funkar allt bra så bor han kvar 🙂 Blir lite segt att pendla när man har familj osv..