Therese Wickman

BÅDA DAGARNA IRAD!

Igår fyllde Kidh 4 år och idag fyller Ellah 6 år. Bra tajmat? 🙂

Kommer igår när jag och barnens Pappa levde ihop. Då frågade folk ofta om vi bara gjorde `det`en gång per år och alltid samma datum, med tanke på att barnen föddes i stort sätt samma dag bara två år senare!

Kan inte förstå att Ellah blivit så stor att hon till hösten blir uppflyttat till skolan. Bara ordet skolan skrämmer mig.

Jag känner att man har en annan slags kontroll när dom går på Dagis. Man får reda på allt, Ellah pratar om dagarna och jag känner mig trygg med det. Nu känns det som en helt annan sak. Tänk om det händer något på skolgården som ingen ser? Kommer Ellah desto äldre hon blir fortsätta berätta saker för mig? 

Nä, ussh, stoppa tiden! Tyckte det var nyss du låg där inne i min mage och nu till nästa vecka ska vi skola in dig på Fritids i skolan? Hjälp!!!

20150611_073442

Älskar dig min kloka, roliga och godhjärtade unge! Du och jag har gått igenom mycket tillsammans hand i hand <3

Nu väntas det jobb, massor av jobb för min del och barnen ska få njuta av det fina vädret på förskolans innegård. Äntligen värme! <3

Hörs senare! KRAM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Barbro

    Ge Ellah en bamsekram från mej .
    Hon är ju en riktig solstråle som även du o Kidh är och även din fina pojkvän.
    Dina goa kids fyller ju samma fina månad som jag ( fyller själv på tisdag).
    Kram o ha en fortsatt bra torsdag.♥♥♥