Therese Wickman

BORT MED DET GAMLA IN MED DET NYA!

Hej vännen!

Tack för din omtanke <3 

Jag kan välja att falla ihop totalt, lägga mig i sängen och inte gå upp därifrån på flera dagar, för att få gråta och sörja en stund.  Men riktigt så ser ju inte verkligheten ut. Jag har två ljuvliga ungar och ett företag som jag måste ta hand om. Jag väljer istället att försöka vara stark och kämpa på!  Men måste erkänna att vissa tider på dygnet känner jag mig superstark medans andra tider kämpar jag för att inte bryta ihop totalt..!!

Sent igår kväll gick även Mormors man bort, så nästa vecka är tre begravningar inbokade i almanackan. Sjukt!!

Har så mycket tankar om allt som händer just nu att jag inte riktigt kan skingra alla tankar och känslor!

Tog mig idag lite egentid vid lunch och åkte in till vännen Sara som jobbar på Studio Green och förnyade håret en smula! Behövde tänka på något helt annat för en stund och samtidigt  göra en förändring. Även en liten förändring som håret fick mig att må bättre för en stund.! 🙂 

Vad tycker du? Jag blev supernöjd över denna Ombre. Känns nytt och fräscht och precis vad jag behöver just nu!!

Nu ska jag fixa semlor. Har lovat barnen och såhär på Fettisdagen måste man ju hålla sitt ord 😉

Puss och Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Vickan

    Passar dig superfint! <3
    Tanker pa dig, vet hur det kanns att ta sitt hjarta krossat. Men en dag kommer du att tanka att alla tararna var varda besvaret, att all den har smartan var vart det fina som komma skall.

  2. Hanna

    Hej Therese, jag läser sällan bloggar och följer inte heller serien ”Ensam mamma söker” men på något sätt kom jag in på din sida idag. Ville egentligen bara säga att jag är imponerad av hur otroligt stark du verkar vara som person! Känner många som lagt sig ned på golvet och gett upp. Var själv med om ett jobbigt uppbrott för några månader sedan och jag vet hur arg man blir av att höra folk säga ”Det kommer kännas bättre” men nu måste jag ändå säga det till dig. Det kommer kännas bättre! Jag är lyckligare nu än vad jag någonsin var med honom. Du förtjänar så mycket bättre än någon som är rädd för kärleken och tro mig, det är Han som kommer inse vad han förlorat och ångra sig! Ta inte tillbaka honom den dagen han gör det! Ta hand om dig själv, dina barn, gör sådant som gör Dig lycklig, prioritera Dig, du förtjänar det! Och en dag, tro mig, kommer du vara lyckligt kär i en man som älskar dig för den du är och som är beredd att ge Dig Allt. En man som inte tvekar en sekund på att du är allt han vill ha och Behlver. Stå på dig! Du kommer bli lycklig igen! Bli stark ensam först! Låt inte en man bestämma om du ska vara lycklig eller ej. Jag håller tummarna för dig!

  3. Emmsan

    Du är en sann kämpe fina du! Att ta hand om sig själv och unna sig lite självtröst är ett steg i rätt riktning, för att ta sig vidare och så småningom börja må bättre och orka med vardagen m allt vad det innebär.. Massa kramar till dig och dina härliga ungar!

  4. en trogen föjare

    Hej Therese du är en helt otrolig mamma och du är värd en kille som är bättre än Totte han är bara en riktig mammagosse.
    Han ska bara inte ha en så fin tjej som du.
    Han kan krypa upp i mammas famn när det krisar sig då får han bo kvar i Götet inte så långt hem till mamma då.
    Du hittar snart den rätte .
    Kram och lycka till även om det är väldig tungt just nu för er alla

  5. Hanna

    Herregud vad mycket jobbigt du har fått varit med om den senaste veckan! Så mycket lidande ska ingen behöva vara med om! Stor styrkekram till dig❤

  6. Maria

    Jag brukar inte kommentera bloggar, men jag kan inte låta bli nu. Jag måste nämligen säga att du är stark och otroligt inspirerande. Håll ut ett tag till så ska du se att allting snart blir bättre.

    Din nya hårfärg är fantastisk btw. Kram från Maria

  7. Sofia

    Kör på – vänd inte om. Men glöm inte att reflektera över vad som varit. Lägg det inte i någon ryggsäck utan stöt och blöt med nära och kära.
    Våren är på ingång och allt kommer kännas lättare för varje dag som går.

    Ta bort honom från din fina ”hemsida-framsida” så fort du
    bara kan.

  8. maria

    alla onda ting är 3! Dödsfall är svårt att se något positivt med så därför måste Tottes svek mot dig vara något annat än av ondo. Det kommer att visa sig! Skickar lite tankar idag. Mvh mamman som vann livits air-upplevelse i julas.

  9. Lotta

    Åhh herregud vad du passade i den färgen! Den tycker jag du skall behålla, dina mörka ögon kommer fram mer och du utstrålar så mycket värme. Supervacker é du!

  10. lotta

    va gätte fin å snygg du e i håret med din nya färg. va skönt du tog dig lite egentid å blev lite ompysslad . du behöver det som du säger å in med nytt fräscht glatt i ditt liv som människor dina barn familj vänner mm. så got med semlor ha en fortsatt mysig kväll med barnen dina. har själv 2 barnbarn å barn e kivet , snart 7 år å 3,5 år

  11. Simone

    Therese! Många har genom året inspirerat mig, men ingen någonsin har kommit i närheten av Din inspiration, glädje & värme!

    Din blogg & dina bilder har många ggr hjälpt mig genom den värsta panikångesten, den värsta stressen & de dagar jag bara vill försvinna.

    Din blogg är inte bara en blogg längre, utan mer en inspirationsbok när jag behöver den 🙂 Tack vare både instagram & bloggen följer jag dig dagligen via mobilen & hela du lyser upp som en världsstark mamma, en superwomen som utstrålar energi!

    Tack för att du finns & dagligen bloggar fantastiska du!
    Och du:
    …: Du förtjänar enbart det bästa! :…

  12. Hanna

    du är en otroligt stark människa, en stor förebild. Har följt dig sedan ensam mamma -13 och får så mycket energi av att bara läsa din vardag! Ta nu tid med dina fantastiska barn så ska du se att du rider ut även denna storm! Kram