Therese Wickman

DET BLIR SÄLLAN SOM MAN PLANERAR!

Sällan blir livet som man planerar! 

Idag åker Totte till Göteborg för att spendera en helg hos sina vänner och tanken var att jag och barnen skulle upp till Stockholm för att umgås med några vänner ( från Ensam mamma söker) direkt efter några viktiga möten jag har inplanerat under dagen.  

Men sjukdomarna ville något helt annat. 🙁  Ellah vaknar upp kokvarm (40,3 graders feber) och Kidh har lidit av svår andningen under hela natten (förkylningsastma) och jag får väl erkänna att även jag inte mår tipp topp! 

Sjukdomar kommer väl aldrig välkommet, men kunde det inte komma lite lägligare? Trodde att efter en vecka hemma med vabbande och feber hos mig själv att detta skulle vara över. Men ikke sa nikke!

Får bli en myshelg med ungarna uppkurna i soffan istället. Känns lite små surt att se solen som lyser så vackert över all snö där ute. Vadå sugen på att ta med barnen till Pulkabacken? Aja, får acceptera och göra det bästa av situationen. Några som har några filmförslag?

Vad ska du göra i helgen? <3

Min älskade HönaPöna <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin - Mamma till Isabell, Felize och Gabriel

    Lilla söta snuttan! Hoppas hon blir kry snart, och Kidh också! Min mamma brukade kalla mig för hönapöna när jag va liten, hon gör det än idag också 🙂

  2. Lina-Hampus mamma

    Hej på er

    Ja det e inget kul när barnen blir sjuka om man hade planer på gång men det är ju inget man kan göra något åt.Peppar peppar så har min son vart frisk än så länge bara jag som hade lite otur för 2 veckor sedan inte att jag blev sjuk utan att jag ramlade på en isfläck och gjorde illa ryggen så.

    Ha det så mysigt i helgen ändå med lite godis och film

    kramar

  3. Kajsa

    Hej, såhär när man är sjuk är det ju mycket tid i soffan/sängen, därför kan man titta på någon gammal julkalender, lite längre än en vanlig film och oftast mycket snö med!
    Hoppas ni blir friska