GÄSTINLÄGG AV TOTTE! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

GÄSTINLÄGG AV TOTTE!

Äntligen fredag! GÖTT

Vet att ni hoppades på att Therese skulle skriva ett inlägg idag men just denna dag tar jag, Totte över;). Julen närmar sig med stormsteg och Therese är superladdad. Hon är på gränsen till fanatisk.! Tomtar hit och dit(Galet).  Efter en tre timmars lång bilfärd ifrån GBG är jag äntligen här.  Möttes av en familjär kram utav mina tre hjärtan, när jag kom in genom ytterdörren.  All stress efter veckan bara rann av mig. Tänkte börja med att berätta för er vem min flickvän verkligen är.  Hennes sanna jag! 

Hennes namn är Therese, hon har blont hår med bruna ögon och mamma till två små underbara ungar, som hon ägnar stora delar av sin lediga tid till. Hon jobbar, bloggar, tar hand om två små barn och ett radhus. Ibland kan jag inte sluta imponeras av hennes energi och all den kärlek som sprudlar ur denna person (Min Tjej) .  Med ett hjärta av guld och en yta som reflekterar hela hennes inre så hade jag inte kunnat tänka mig en bättre tjej. Vetskapen om att hon är min gör mig både rädd och rörd på samma gång. Jag är rädd för att ju mer av mig hon ser desto troligare kommer det bli att hon kommer förstå att hon är värd så mycket mer än mig, att hon inte är värd mindre än det bästa. Men jag hoppas ändå att hon kommer förstå att för varje dag vi är tillsammans skall mitt mål vara att göra henne lycklig. <3 

 

På återseende mvh Totte

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Den gnisslande grannen

    Tottegubben — du vet att jag tycker om när du hittar orden, som är så svåra att få ihop och fram ibland. Bjuder på en grön ikväll :-*

  2. Magdalena

    vad fint skrivet totte. Jag vet att Therese inte kan få en bättre kille. Ni är så fina i hop hoppas de håller hela livet