NU BÖRJAR DET HÄNDA SAKER! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

NU BÖRJAR DET HÄNDA SAKER!

Jag är för jäkla dålig på att hålla mig borta från sötsaker, speciellt nu när vi går in i julmånaden. Sitter just nu i skrivande stund och äter pepparkakor med ädelost, jammi 😉

Men ärligt talat struntar jag i om jag går upp några kilo i december. Jag älskar att baka, både godis och bakverk ju nämre julen vi kommer. Och det hör väl till vid jul att få lite goa former? Släppa på kontrollen och njuta en smula!  En del prioriterar träning och tänker noga efter vad dom äter. Jag gör inget av det i December vill jag lova 😉 

Åh , nu börjar äntligen hemmet ta form efter den stora renoveringen som pågått här hemma <3 Lite julfix som fattas sen känner jag mig nöjd!

Längtar tills jag kan visa er hur vi bor här hemma! 😀

Nu när hemmet känns nytt längtar jag tills den dagen Totte flyttar hit. Finns inget mer jag vill än att ha oss alla fyra under samma tak <3

Känslan av att vara en hel familj men ändå göra allt som hör en familj till helt själv börjar ta på mina krafter. Visst har vi vårat familjeliv när vi ses på helgerna och hittar på både det ena och det andra. Men jag menar mer är det kommer till vardagen.! Som att laga middag ihop, att kunna storhandla tillsammans, att kunna gå på avslutningar tillsammans, att ha Totte här på kvällarna som hjälper till med barnen på det självklara sättet han gör på helgerna, att kunna komma hem till hans famn efter en bra som dålig dag, att ha honom här som den familjemedlemmen han är helt enkelt!  <3

Både jag och barnen saknar honom och räknar ner dagarna tills vi kan ses igen.. 

Nu är det endast ett dygn kvar, sen är han där han hör hemma <3 

Puss och Kram och tusen tack för alla fina ord ni ger mig dagligen om att jag verkar vara en bra mamma osv, det värmer SÅ otroligt i mitt bröst <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.