Therese Wickman

EN MYSIG DAG PÅ LISEBERG!

Godmorgon vännen!

Har det inte känts som om det regnat dom sista fyra veckorna? Har tänkt tagit ner barnens studsmatta i ett gäng veckor nu. Men det regnar verkligen varenda dag och då vill jag inte ta ner den och lägga i förrådet. Då möglar den väl till sommaren!? 

Sitter just nu i och lyssnar på Julmusik och njuter av en kopp kaffe. Barnen och Totte har hoppat ner i soffan och kollar på en film innan vi tänkt åka iväg och baka pepparkakor med Tottes bror och hans familj!

Igår spenderade vi eftermiddagen och början av kvällen på Liseberg och deras Julmarknad! Är så glad att jag bestämde att vi skulle gå denna premiärhelg och inte längre in i December som förra året. Igår var det i stort sett tomt på folk och vi kunde röra oss fritt, kolla på allt vi ville, hälsa på Tomten och leka. Förra året var vi där i December och det var bara ett stort Kaos. Vi fick stå i kö till Tomten i flera timmar och man kunde inte ens ta sig fram med en barnvagn. Det var fruktansvärt mycket folk och inte alls mysigt!

Hade jag fått önskat något mer från gårdagen så skulle det väl vara snö istället för blött och småregn!

Hoppas du haft en fin helg??

Tack för att du finns, ta hand om dig <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    åhhh nu ser jag att min Moa har likadana stövlar som Ellah. Sååå läckra.

    Jag håller med dig om att det är smart o gå tidigare. Vi ska försöka oss iväg snart.
    Mysiga kort du tagit!!!

  2. Vanja

    Åå vad ni verkar haft det mysigt jag ville egentligen bara säga att du och totte är så sjukt jäkla fina tillsammans och man blir så peppad på livet när man se er tillsammans. Jag röstar på fler bilder på er! Ha en toppen kväll nu fina människa <3