Therese Wickman

VINNAREN I SODA STREAM TÄVLINGEN AVSLUTAD!

Herregud, vad kul att så många ville vara med och tävla. Jag är mest ledsen över att jag inte kan göra er alla till en lycklig vinnare till denna ”måsta ha sak”till hemmet.

Grattis till dig Mikaela <3

Din motivering:

Oj herregud, jag tävlar ALDRIG någonstans. Köper inte ens trisslotter. För jag har haft sådan tur i kärlek med min sambo och två barn. Men det här var som om det var skrivet i sten att jag bara MÅSTE göra. Min sodastream gick nämligen sönder idag:(

Mitt absolut bästa tips får vara något jag upptäckte i våras då jag började min kamp mot vikten; Loka Mjukglass med massor av skivade jordgubbar i!!!!!
Även om jag inte blir den lyckliga vinnaren så måste du bara testa detta! Det är på riktigt något av det gottigaste jag druckit/ätit. jag kan tänka mig att man kanske till och med skulle kunna mixa jordgubbarna och tillsätta vattnet så att man dricker även jordisarna.
Extra bra att det är nu under sommaren, då jordgubbar och glass (enligt mig) är en signatur för svensk sommar! Så, för en mamma som mig som har problem med vikten ger det enorma möjligheter att faktiskt få smaska på något gott när familjen äter annat gott. Faktiskt så gott att jag kommer att dricka det även när jag kommit i mål med kroppen:)

Jag önskar dig all lycka till med kärleken:) Jag har aldrig kommenterat här innan; men du är verkligen en glädjespridare. Så jag unnar dig verkligen den glädjen tillbaka :)

Många kramar Mikaela

Tack för tipset, detta måste jag verkligen prova. Tror det kan ta bort mitt godis och glasssug en aning! 😉

KRAM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mikaela

    Men Therese, tack snälla snälla du! Det här gjorde mig verkligen överlycklig!
    Jag hade aldrig i min vildaste fantasi trott att jag skulle ens ha en chans att vinna mot alla smaskiga dryckestips du fick… Så åter igen, från djupet av mitt hjärta; Tusen tack!

    …och ja, du måste verkligen testa:)

    Många kramar