Therese Wickman

I HOPE FOR IT!

Jag kommer aldrig bli bekväm med distansförhållande. Ärligt talat tycker jag det är som en böld i röven!

Sista kvällen med Totte nu idag innan han far hem till Göteborg imorgon bitti. Dessa veckor tillsammans har varit underbara, att för en stund  ha ett `normalt` förhållande med vardagssysslor, där jag kan somna i hans famn, tjafsa om saker vi inte är överens om, kyssa honom precis när jag vill, äta frukost tillsammans. Ja ett normalt förhållande utan att behöva räkna dagar tills man ses, sakna och missförstå varandra över telefonen! Längtar så innerligt tills vi kan leva såhär jämt, när vi flyttar ihop! 

Ikväll tog vi ett kvällsdopp i en sjö här i närheten. Eller vi och vi, jag gjorde medans Totte stod bredvid och gapade att han var rädd för gäddor 😉

Nu ska jag återgå till våran härliga diskussion om jobb, pengar mm och hur det ska bli/fungera när vi flyttar ihop. Jag vill bara stoppa bomull i öronen dom stunder jag tycker han har helt galet fel 😉

Puss och kram vännen, glöm inte bort att du är så otroligt värdefull <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. M

    Vet precis hur det känns! Det suger rent ut sagt, är 19 år och har haft distansförhållande i ett år nu, veckorna går så saktaaaa och när vi väl kan träffa varandra på helgerna går de för fort!! men som du skriver i ett inlägg här uppe så ska man uppskatta det man har och att man är frisk! ha det bra therese!

  2. mamma

    Skynda långsamt. Minns orden från prästen när jag och din pappa gifte oss. ”När två blir en” betyder inte att Gunilla ska bli som Björn eller Björn skall bli som Gunilla. Utan det betyder att man accepterar varandras olikheter, ingen har fel, utan man tycker bara olika. Man är och skall fortfarande vara två individer med ibland två helt olika behov och åsikter.Det ligger väldigt mycket i det han sa och väl värt att tänka på.