Therese Wickman

SVAR PÅ FRÅGOR!

Halloj snygging.! Ni är många som ställer frågor som jag inte alltid hinner svara på.:( Men tänkte ta mig lite tid att göra det nu! 🙂

Samtidigt så kanske inte barnens pappa gillar alla människor på din sida som barnen får vistas runt? Det blir så när man går i sär, bägge föräldrarna gör nog det som de tycker är bäst för barnen! Vad sa pappan tex när du skulle vara med i ensam mamma söker? Accepterade han det från början? För det är ju också en upplevelse för barnen att det hel plötsligt kommer in en hel drös med människor på en gång i deras liv..

Halloj, jag är oerhört personlig i min blogg, ibland går jag in ganska djupt på saker och ting.  Jag öppnar upp och blottar mitt hjärta för er, ganska så ofta.    Men ibland är mycket av det jag skriver,  förskönat för respekt för andra.!

Men kortfattat om din fråga. Det har egentligen inget att göra med vilka jag tycker är `fel` att barnen vistas med. Kanske tycker barnens Pappa inte om några i min närhet.? Men tycka om och tycka om är inte riktigt vad det handlar om.! Nu menar jag djupare vad som faktiskt är bra för mina barn och inte bra.    Väljer att inte gå in djupare på det här. Hoppas du förstår varför? <3 Jag berättar mycket, men en del måste jag hålla borta härifrån bloggen.

Vad barnens Pappa tyckte innan eller efter Ensam mamma söker har egentligen ingen betydelse. Jag skulle aldrig fått vara med i programmet med barnen om inte han personligen skrev på ett papper och godkände allt, vilket han gjorde!

Hej Therese!
Jag undrar lite hur du väljer vilka kommentarer du svarar på? Du har inte mera än ca 5-10 kommentarer per inlägg, så tiden borde väl ändå finnas där?
Som t.ex. Sandras kommentar, en enkel fråga.. Tar inte mera än 2 minuter att svara på :)

Hej. 🙂 Ni är helt fantastiska som frågar och skriver till mig. MEN, dessa kommentarer du ser är långt ifrån alla jag får. Vissa kommentarer hamnar under skärppost, samt mejlen bara strömmar in! Jag vill kunna svara till er alla, det vill jag. Men så ser inte verkligheten ut för mig just nu! Jag lever ensam med barnen på stort sett heltid, jag jobbar på förskolan samt Stora Holmen, jag planerar en barnmässa, jobbar med bloggen, samt ALLT vardagligt som tvätta, diska, städa, laga mat osv. Nånstans där ska jag också få till träff med vänner… Ni kan räkna ut själva att även om jag varje kväll skulle vilja sätta mig ner och svara på allt som kommer in så funkar det inte. Tiden finns lixom inte.  Istället sätter jag mig ner när lite tid ges, och hur ofta den ges kan jag inte tala om! <3

Hej Therese! Jag och min sambo ska fira min födelsedag i Örebro över kristihimmelsfärdshelgen och jag tänkte kolla om vi kunde få lite tips! Var ska man äta middag och vad får man inte missa i Örebro?!
Tackar på förhand för hjälpen! :)

Heej 🙂 Åh vad kul att ni kommer till Örebro! 🙂  Är det fint väder tycker jag ni kan strosa vid Stadsparken och Wadköping och ta gärna en fika där. Så mysigt!

Vad är ni sugna på? Shopping, vacker miljö?

Äta beror ju lite på vad ni tycker om? Tycker ni om Tapas så ska ni absolut gå till Indigo. Underbart gott och otroligt mysigt ställe! 🙂

Hej Therese .
Tack för ett superpeppande inlägg. Tio månader efter förlossningen ser jag inte alls ut som jag vill . Självkänslan är i botten och det finns så många olika metoder att testa men jag vet att inget av det kommer passa mig och jag kommer ge upp .
Ditt sätt att gå ner i vikt låter som något jag skulle kunna lyckas med också , det enda jag tänker på är hur du klarat av att inte småäta mellan måltiderna ? Eftersom du äter mindre portioner , blir du då inte sugen på något efter ett tag igen ? Skulle bli jättetacksam för svar .
Ha en bra helg :) kram lina

Hej! Det där med självkänslan känner jag igen. Jag vet hur dåligt man mår när den är nere på botten. 🙁 Det behöver inte ha med kroppen att göra, men när självkänslan är låg blir allt lite jobbigare! <3   Anledningen till att jag inte lätt mig tillåtas att småäta massa var för att jag till 100% hade bestämt mig. Viljan är väldigt stark vill jag lova 🙂 Eftersom jag valde att ha en dag i veckan jag faktiskt fick ta en glass, fick synda så var det lättare att vara stenhårt resten av veckan. Med synda menar jag inte att proppa i sig massa påsar godis osv, utan lagom mängd. Ta en bit kladdkaka till kaffet, och kanske en liten påse godis.

Jag funkar så att tar jag bort allt och förbjuder det så har jag otroligt svårt att hålla mig till det. Vet jag istället att det bara är x antal dagar kvar tills jag får ta den där lilla choklad biten eller liknande så kämpar jag på och räknar ner dagarna 😉 Skulle jag däremot aldrig få synda, så skulle dagarna kännas oerhört långa och jag skulle känna mig sötsugen varje dag. För jag vet att den där syndardagen kanske aldrig kommer.?

Jag valde att göra såhär då det funkat bäst för mig, även efter banting.  Tänk själv om jag skulle gå på någon diet, för att sedan vilja ta nått glas vin ibland, lite fika, godis osv. Då skulle jag säkert gå upp istället? Och ta bort sötsaker helt?? Tror inte jag skulle kunna leva utan sötsaker. Nää, vet du vad 😀

Var är den blommiga jackan ifrån?

Halloj, ni är många som frågar om den och den är faktiskt en present från min granne. Den låg i hennes garderob och skräpade 😉 Den är köpt för flera år sedan på Gina tricot tror jag!

Hej! Din vän Samuel som gått bort, var han tillsammans med Frisör Bobby?

Ja det var han. <3

Hejsan fina du!
Jag blev väldigt nyfiken i slutet när du sa att Totte ljög mycket haha!
Är det något som ni vill säga om? Skämt å sido. Jättefin intervjuv.

Jag vill också säga tack för all inspiration du ger mig, så underbar! ❤️

Tusen tack underbara du <3 Hihi, kanske det 😉 Men det håller jag för mig själv! Thihh

Vi tar dom frågorna samt svaren för tillfället! 🙂

Massa kärlek till er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.