Therese Wickman

VINKADE HEJDÅ!

Nu har det snart gått ett dygn sedan både Totte och barnen åkte!

Tänk så fort ett hem fylld av kärlek, skratt, bus och tidiga mornar kan bli så fruktansvärt tomt? Sjukligt tyst, tomt och ensamt. Är så man tänker, Jaha vad gör lilla jag nu då!? 😉

Barnen kommer hem från sin Pappa på Onsdag och Totte vet jag inte när jag ser igen! Helgen tillsammans gick över förväntan.!

Visst känner jag fortfarande galet mycket för honom och när vi spenderar tid såhär tillsammans så känns allt så fruktansvärt bra att mitt frågetecken i mitt huvudet blir större och större, VARFÖR vara ifrån varandra om ingen av oss inte kan sluta le när vi ser varandra, vill ta på varandra, vara varandra nära, får varandra att ständigt bryta ut i skratt, vilja kyssa varandra, hålla om varandra!

Men ärligt talat var nog den här helgen inte bara otroligt viktig för barnen utan även för mig! Äntligen har jag insett att JAG, lilla jag kan inte förändra situationen som Totte valt.

Jag ska försöka lägga mina drömmar, känslor och fantasier en smula åt sidan och leva för MIG och BARNEN. Vad som sker om någon vecka, en månad eller i sommar har jag ingen aning om. Men jag tänker inte försöka få Totte att inse vad han går miste om eller `förlorar` det är isåfall något han måste komma på själv och inget jag övertyga honom om. Jag vet ju hur fantastisk vi fyra faktiskt har tillsammans och jag vet vad jag känner, men om Totte kanske inte känner samma sak så är det något jag olyckligtvis får acceptera!

Vem vet, till slut kanske det är jag som inte vill ha honom? 😉

Jag tänker leva vidare och `släppa` honom. !!

Igår efter jag först sagt Hejdå till barnen och sedan Hejdå till Totte så åkte jag upp på stan för att umgås med Bobby och Simon. Tog först vägen förbi kyrkogården för att säga Hej till Samuel och hämta upp Bobby där han suttit hos sin älskade i nästan 3 timmar <3

Galet hur mycket jag saknar dig Samuel. Snart 2 år sedan du gick bort. Två långa år och dagar jag verkligen hade behövt dig här hos mig! <3

Uppe på stan blev det både Kaffe i  och sedan middag i solen. Underbart, känns som rena rama sommaren 🙂

Idag var en riktigt bra dag och det kändes enda in i Själen <3

Puss och kram, hoppas du haft en underbar påskhelg?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. h.a

    Jag tycker inte du ska fortsätta vara vän med totte ..kommer bara skada att vara vän med ett ex man har känslor för .. tänk om han träffar en ny hur känns de då för dig? Radera honom helt o ta bort honom överallt för o gå vidare e mitt tips. Tror inte känslorna försvinner om ni fortsätter prata som vänner för att totte vill det.. är ett förhållande Slut så är allting Slut tycker jag men alla tkr väl olika ..