Therese Wickman

UT PÅ LÖPTUR!

Jippi, solen skiner även denna underbara lediga måndag!

Nästan så jag tycker det är lite för varmt att bara sitta i solen och jäsa, även om det helst är det jag skulle vilja göra nu 😉

Har olyckligtvis bränt bröstet trots grannens råd igår 🙂 Så nu tro det eller ej tänker jag bege mig ut på en löparrunda!

Haha, jag kommer låta som en svullen gris med andnöd. Har SÄMSTA kondisen. Allså, verkligen sämsta!

Men men, nu ger jag det ett försök, sedan ska jag åka till vårat familjeföretag Stora Holmen och förbereda lite inför våran säsongsöppning som är den 30 April. Jag hoppas att ni som bor i närheten av Örebro kommer och firar Valborg med oss?

Stor kopp kärlek skickar jag till dig <3

Btw är ni HELT fantastiska och era ord, kommentarer, mejl, instagram osv värmer otroligt mycket!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jessica

    Hej gumman. Läser din blogg varje dag och jag gillar dig skarp du verkar vara en underbar Mamma du är så fin med dina barn. Jag förstår att det är tufft efter Tottes beslut men gumman tänk så här det är han som går miste och värdens snyggaste och bästa Mamma till två underbara barn vem vill inte ha det? Stå på dig vännen lovar dig att det kommer en som älskar dig så! Bamse kram Jessica.

  2. Karin

    Åh, hejja dig! Sämre konditionen än mig kan man nog knappast ha, men nu fick du mig att bli taggad på åtminstone ett försök till en springtur, de tackar jag för 😉