thereserandow – Att brinna för det man gör
thereserandow

thereserandow

Annons

Dag 1 mot ett gladare jag!

Hej på er såhär en fredagskväll.

 

Idag är dagen jag bestämt mig, haft en hemsk svacka där jag inte alls mått bra. Och hur förklarar man detta? Jag är så fruktansvärt lycklig i min mammaroll och med vår underbara dotter, men det är allt runt omkring som hela tiden går emot oss som strular till allt.

Ni kommer få lära känna mig och min lilla familj här och steg för steg. Ni kommer också få ta del i våran historia. Vi lever lite annorlunda, ofrivilligt så är inte Bel’s (vår dotters ) pappa här i Sverige. Vi kämpar med visum och det är en daglig kamp! Så just nu är Pappa B inte här och jag och vår dotter ligger i sängen i våren lägenhet här i Sverige.

Så tillbaka till första raderna, en djup svacka har grävt sig enormt stor och jag måste ta mig upp, Bloggat länge på en annan sajt, men kände att jag behövde en nystart där jag kan få dela mina tankar om vardagen som ”ofrivilligt” ensamstående och hur vi försöker göra varje dag till den bästa. Det är inte lätt när man dagligen önskar att allt var lättare och att vi egentligen vill vara tillsammans som en familj och skapa alla minnen tillsammans. Så jag tänkte så här: Att här ska jag få skriva ner hur vi mår och hur vår dag har varit. Sen de som vill hänga med på vår resa, ni gör det. Detta är ingen strävan om 1miljon läsare, utan mer mitt sätt att få bearbeta den sorg jag känner inombords, blandad med den dagliga lyckan.

Så idag är dag 1 mot ett gladare jag.

 

God natt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentera (0)

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons