the80sme

En produktiv lördag

Vilken produktiv lördag det blev! Vi hann städa upp hela gården och kasta en hel massa av gammalt bråte. Mycket av det som åkt nu är sådant som de förra ägarna av huset lämnade efter sig men som inte alls matchar vår smak och stil.

I sommar hoppas vi kunna fortsätta jobba på trädgården och utemiljön.  Ett staket som håller barnen trygga från bilarna som  kör på vägen står högst på priolistan!

image

På tal om bilar, kolla in den här underbara kudden från Jubelshop.no som vi fått glädjen att testa nu inför lanseringen på måndag! Kuddarna kommer släppas i begränsad upplaga så det gäller att vara på hugget om man är sugen på en eller flera 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.