the80sme

Sugen på vår!

Nu börjar det verkligen klia i mina fingrar efter att få in lite vår i huset! Det blev så tomt efter att julen åkte ut så det behövs verkligen lite piff för att skapa mys och hemtrevnad igen. Såna här gånger är det verkligen begränsande att bo i en småstad då man blir låst till att leta inredning på nätet. Hur bra nätet och webbshopparna än är så finns det inget som går upp emot att få se och känna på produkterna irl!

Nåväl det är allt bra mysigt att få hämta ut ett spännande paket på posten också, det känns som julafton varje gång. Jag är sugen på att klicka hem en hel del snyggt nu när vårnyheterna börjar trilla in.

Ett enkelt sätt att fixa vår inne och som jag inte behöver vänta på är tulpaner, så nu öser jag av den varan!

the80sme vår tulpanerImorgon blir det en tidig start så jag önskar er alla en riktigt god natt och en massa söta drömmar!

♥ XOXO ♥ 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.