the80sme

10 trender som tog instagram med storm

Jag har varit aktiv på instagram i över tre år  (!!!) och på den tiden har det hunnit hända en hel del. Trender har kommit och gått och vissa består. Några trender som har varit extra tydliga och väldigt populära har jag listat nedan. Kommer ni ihåg dessa instgramtrender?

1. Gult!
Gult blir extremt populärt under en tid och vi kan inte få nog av denna soliga färg! Extra förälskade blir vi i ommålade loppisskåp och pinnstolar!

image

2. Montana Gold
I var och vartannat flöde börjar det dyka upp bilder på sprayburkar. Vi delar före och efterbilder som möts av hejarop och applåder.  Sprayångan ligger tjock över instagramsverige!

image

3. Vattenmelon
Vi kan inte få nog av vattenmeloner. Vi vill äta dem, pärla dem, måla dem, frysa dem,  göra roliga båtar av dem. Extra poppis är det att sätta glasspinnar i dem.  Mums!

image

4. Ananas
Vi håller oss kvar i fruktens värld men vända istället våra blickar mot den gula härliga ananasen. Den är så snygg och bra på alla sätt och vis. Vi inreder med den, klär våra barn i ananasmönstrade kläder, letar loppisananas. När jag tänker på det är nog det sista vi gör att faktiskt äta den?

image

5. Mint!
Alltså mint! Denna glassiga färg tar Instagram med storm. Vi får inte nog av mint och pasteller i allmänhet. Glassigare färg får man leta efter men det gör vi inte för vi älskar mint!

image

6. Netto
Är det kön till Ullared som ringlar sig runt hörnet? Nej det är ju Netto som slår upp portarna för sina härliga pastellnyheter! Vi hamstrar på oss allt från plasttallrikar till kuddar och överkast. Mint!!

7. Kaktus
Alltså varför har vi inte förstått hur sjukt snygga kaktusar är förut? Helt lätt är det dock inte att hitta den perfekta sorten.  Ja den som ser snygg ut på Instagrambilderna alltså..

image

8. IKEA Bråkig
Nu är det dags igen! Vi är på jakt efter pastellfärgade godbitar. Den här gången är det IKEA som skapar hysteri med sin tillfälliga kollektion bråkig. Vi i norra Sverige sitter och suckar drömmande över alla snygga bilder som dyker upp i Instagramflödet. På närmaste IKEA i Haparanda bestämmer dom sig för att inte ta in bråkig. Men av en slump lyckas jag ändå stöta på dessa snyggingar där. Lyckan är total!

image

9. Pompoms
Vad är det för gudomliga pappersbolllar som börjar synas lite här och var på Instagram? Pompoms heter dom visst men dom är nästan omöjliga att få tag på och väldigt dyra till en början. När vi väl lyckats få tag på en eller flera fotar vi dem mer än gärna. Dom gör sig ju så bra på bild!

image

10. Dekorplast
Vi klipper, vi klistrar. Möjligheterna är oändliga. Dekorplast, var har du hunnits hela mitt liv?

image

Känner ni igen någon av dessa? Är det några fler instagramtrender som ni fastnat lite extra för? Lämna gärna en kommentar nedan!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.