the80sme

Det blev akuten!

Igår var vi bjudna på middag hos min mormor. Jättetrevligt och supergod mat som alltid. Min mormor hon kan det vill jag lova!

Här i norr har det varit väldigt halkigt den sista tiden, extremt halkigt! När vi gick ut från mormors hus ropade barnen glatt ”Det snöar!” Oj så farligt var min första tanke vilket jag också sa till Tommy. Nysnö som faller på blankis är ju inte direkt en bra kombination.

Väl hemma tar jag ett steg ut ur bilen, extremt försiktigt då jag är väl medveten om hur halkigt det är men trots detta har jag inte en chans! Benet viker sig under mig, jag hör ett högt knak och rasar ihop.  Direkt känner jag att något gått riktigt snett och min första tanke är att jag har brutit foten.

Det blir akuten och röntgen. Läkaren säger att jag hade riktigt tur att skelettet höll. Ledbandet är dock uttänjt och foten smärtar extremt. Jag kan inte stödja på den utan att skrika av smärta så kryckorna och soffan är min bästa vän just nu.

En liten selfie från igår strax innan jag rasade ihop. Ack så glatt ovetande om vad som väntade!

image

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

   Tack snälla du för omtanken! Åh jag vet så väl vad du går igenom jag har verkligen gått all in för mina barns dop! Ett stort lycka till och försök hitta en stund för dig själv också!! Kram!

 1. Malin

  Fy så hemskt! Jag upptäckte också hur halkigt det var när jag skulle ut med soporna. Jag var tvungen att vända. Precis som du säger nysnö på blankis – livsfarligt! Tur i alla fall att du inte bröt något!

  1. Linda

   Tack snälla du! Ja herregud det är ett under att foten höll efter det fallet. Och speciellt då jag hörde ett högt knak jag trodde hela foten skulle hänga löst när jag tittade ner 😉 ta hand om dig i kylan och på isen! Kram!