the80sme

Pysselkalender Lucka 20 – Drinkpinne

1-24 December bjuder jag på ett pyssligt jultips varje dag i samarbete med Panduro Hobby. Hörde jag någon säga julfest? I dagens lucka pysslar vi ihop enkla och festliga drinkpinnar!

Gör så här – Drinkpinne med jultema:

Oavsett om ni vill piffa till juldrinken till festen med vännerna eller lyxa till julmusten lite extra där hemma så har jag ett litet drinkpinnetips till er idag. Ni vet dessa fina små granar som är så poppis att sätta i en glasburk? Jag ville testa något nytt med dem och resultatet blev en superenkel med superfestlig drinkpinne.

På bilderna här fick jag lite hjärnsläpp och stack ner sugröret igenom locket på fina glaset. Det går ju självklart inte då det är svårt att dricka genom en julgran men i fina höga glas eller om man skruvar loss locket på dessa går det alldeles utmärkt och så här enkelt pysslar ni hop dessa drinkpinnar:
DRINKPINNE JULFESTBörja med att dra loss botten på granen. Sätt en klick smältlim (limpistol) på toppen av ett snyggt papperssugrör och tryck fast granen. Knyt en söt liten rosett av ett glittrigt band och limma sedan fast den också. Nu kommer det bästa av allt: granen kan ni självklart använda om och om igen, bara att dra loss den från den använda drinkpinnen och limma fast den på en ny.
DRINKPINNE JULFEST DRINKPINNE JULFEST

Tips!

Det går lika bra att sticka ner sugröret i jultårtan!

Panduro produkter jag använt:

GRANAR MED SNÖ
SUGRÖR AV PAPPER MINT

DRINKPINNE JULFEST

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.