the80sme

Pysselkalender Lucka 14 – 13 enkla julpyssel

1-24 December bjuder jag på ett pyssligt jultips varje dag i samarbete med Panduro Hobby.

Då var det redan dags för lucka 14 och vi har endast 10 dagar kvar till julafton! Helt galet så fort tiden går. Lucia är bakom oss och nu är det inte annat att göra än att börja bocka av dagarna till julafton. Men än finns det tid för en hel del pyssel!

Idag tänkte jag bjuda på en resumé av samtliga 13 julpyssel för er som missat något eller några små tips. Jag blir superglad när ni visar upp the80sme inspirerade pyssel, skicka gärna ett mail, tagga mig på instagram eller skriv en kommentar nedan och visa era fina alster!

Klicka på bilderna nedan för att komma vidare till respektive pyssel komplett med fler bilder och instruktioner!

panduro LUCKA 1panduro LUCKA 2panduro LUCKA 3 rutsik hyacintkrukapanduro LUCKA 4panduro lucka 5panduro lucka 6 THE80SME ullbollgirlangpanduro lucka 7 spraymåla julgransfotenPANDURO 8PANDURO 9panduro lucka 10PANDURO LUCKA 11PANDURO 12 POTATISTRYCKPANDURO LUCKA 13

         Hoppas ni hittar ett eller flera pyssel som passar just er! Imorgon bjuder jag på fler pysseltips så varmt välkomna tillbaka då!

      

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.