the80sme

Pysselkalender Lucka 6 – DIY Julklapp – Ullbollsgirlang

Då var vi igång med December och vår pyssliga julkalender som jag håller i samarbete med Panduro Hobby. Tycker ni också det är extra roligt att ge bort en julklapp som är hemmagjord? Idag visar jag hur ni enkelt pysslar ihop en ullbollsgirlang.

IMG_20151206_113554

Gör så här – Ullbollsgirlang:

Ullbollar är ett superhärligt pysselmaterial som man kan använda till mycket. Dessa fina bollar kommer från Panduro Hobby och kommer i mixade färger. Till det här pysslet behöver du filtbollar, steksnöre och en vass stor nål. Trä på tråden på nålen och börja sedan sticka sticka den genom bollarna. Det kan gå lite trögt så var försiktig med fingrarna så ni inte sticker er!

IMG_20151206_113414

Jag valde att göra en rätt så lång girlang så den kan hängas i ett av våra stora fönster men ni väljer självklart längd själv. Lämna någon cm tråd mellan varje boll. Då du är nöjd avsluta med att knyta en knut i vardera ända så inte bollarna smyger av snöret.

Tips!

Girlangen är superfin att hänga i julgranen, i fönster, i barnrum, lägga på bordet för en färgglad dukning. Du kan använda en färgglad tråd om du vill ha ännu mer färg på girlangen.

IMG_20151206_113517

Panduro produkter jag använt:

NEPAL WOOL KULOR 50-PACK

IMG_20151206_113643

Inspireras av fler pyssel:

panduro LUCKA 2

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.