the80sme

Julgodis – Polkagrissockervadd

polkagris julgodis sockervaddPolkagrisar har länge varit en riktig julfavorit i USA och nu ser jag med glädje att trenden även börjar röra sig mot Sverige. Jag tycker det är fantastiskt mysigt att pyssla med polkagrisar och idag fick jag ännu en pysselide  nämligen sockervadd av krossade polkagrisar.

Jag körde polkagrisarna i mixern till dom blev lagom konsistens och körde sedan polkasockret i min sockervaddsmaskin.

polkagris julgodis sockervadd

Resultatet – Precis vad jag hade tänkt mig! Mumsig ljusrosa sockervadd med smak av polkagris. Succé!

polkagris julgodis sockervadd  Barnen blev överförtjusta och jag kan nog med säkerhet säga att sockervadden tog sig upp i top 5 på deras julgodis topplista!

IMG_20151206_155034 polkagris julgodis sockervadd

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.