the80sme

Dags att fixa pepparkakshus!

pepparkakshus julpynt omm design julrkubbaAldrig förr har jag lyckats få ihop ett pepparkakshus. Det har alltid trasigt när jag öppnat förpackningen eller så har något annat gått fel. I år var inget undantag, huset var trasigt som vanligt men jag lyckades limma ihop delarna med smält socker 🙂

Lite färdig kristyr och nonstops senare var det färdigt. Som bricka har jag använt en bit av ett hyllplan som jag hade över. Det fina 3D pusslet från Happy Store by JTs butik med design av Ingela P Arrhenius blev pricken över i! pepparkakshus annas nonstop kristyr pepparkakshus julpynt pepparkakshus julpynt omm design julrkubba julkrubba omm design ingela p arrheniusomm design krubbaBrukar ni också pyssla hop pepparkakshus? Har ni några tips på roliga dekorationer?

Ni har väl förresten inte missat julkalendern som jag drog igång i morse? Här kommer ni hitta en hel massa härliga julpyssel! Ny lucka och ny pysselinspiration varje morgon 08:00!

panduro LUCKA 1

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Linda

      Tack fina du! Haha nej jag är verkligen ingen bagare jag heller men då och då får jag ändå ett il som dock ofta går över väldigt fort.. 😉