the80sme

Personliga julklappar från smartphoto

Nu är det dags att börja tänka på julklappar! Om ni är sugna på att skapa unika gåvor kan jag varmt rekomendera Smartphoto. Jag älskar som bekant svartvitt grafisk inredning och lyckas inte alltid hitta produkter som passar mig i butikerna. Här har jag skapat en grafisk bild med korsmotiv som jag sedan laddat upp på smartphoto.se och valt att framkalla på en plåtburk.

smartphoto plåtburk julklapp smartphoto plåtburk julklappsmartphoto plåtburk julklappsmartphoto plåtburk julklapp   Jag blev så otroligt nöjd över kvalitén och bara tänk vilka möjligheter det här öppnar för att skapa personliga julklappar och inredning till hemmet. Kakburken hittar du här och den går att få i 12 olika designer. Man kan välja att täcka hela framsidan av burken med en egen bild eller använda sig av Smartphotos smarta designfunktion där man enkelt kan skapa proffsiga motiv med enkla medel.

För att ge er extra mycket valuta för pengarna kommer här en helt galet bra rabattkod som ger er upp till 40% rabattSmartphotos sortiment. För er som är på jakt efter personliga och lite annorlunda julklappar är det här verkligen ett toppenerbjudande!

Ange rabattkod: LOPPISMARTJUL
Julkampanjen ger upp till 40%: 1 kr – 20%, 300 kr – 25%, 650 kr – 40%

smartphoto burk julklappsmartphoto plåtburk julklappEtt stort lycka till med era personliga julklappar!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.