the80sme

Tvillingarna i family living!

Idag gick en stor dröm i uppfyllelse, i rykande färska numret av favorit tidningen Family Living finns det nämnligen en bild av tvillingarna och deras rum. De senaste två åren när jag har myst ner mig med tidningen har jag drömt om att en dag få vara en del av den. Ett personligt mål som känns otroligt roligt att få bocka av på listan! 🙂

image

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linnea

  Hej! Hittade till din blogg när jag såg bilden i Family living. Sängen är så fin!! Går den att få tag på eller är det Blocket-fynd? Mvh linnea

  1. Linda

   Hej! Så roligt att du hittat hit, varmt välkommen 🙂
   Sängen kommer från ikea och heter busunge. Den rekommenderas varmt, mina tjejer älskar sina!
   Ha en härlig dag!
   MVH Linda