the80sme

Jul H&M 2015 – Jul i barnrummet

Som jag har bekänt tidigare har jag en liten förkärlek för att surfa in på mina favorit webshoppar dagligen för att se om det dykt upp något spännande bland nyheterna. Av erfarenhet går godbitarna åt fort och för oss som bor i småstäder är det inte lätt att få tag i tex inredning till barnrum.

Idag hittade jag dessa fina miljöbilder från H&M. En stor eloge till just H&M för deras fina styling, eller rättare sagt till personerna som ligger bakom styligen. Någon som vet vem det kan tänkas vara?

Många av detaljerna i dessa bilder kan man fixa själv, som tex de fina solfjädersblommorna. Superenkla att göra själv med lite färgat papper och en limpistol. Den där fina snögubbekudden är jag så sugen på men den har inte dyky upp på hemsidan än. Vem mer längtar till julen när ni ser dessa fina bilder?

jul hm barnrumjul hm barnrumjul hm barnrum jul hm barnrum

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.