the80sme

Nya Lundby är skapad för lek!

Med en smäll slog dom ner, nyheterna från Lundby! Nytt modernt Småland dockskåp med öppen planlösning, nytt fräscht kök, bluetooth möbel och så mycket mer!

Något som inte framkommer förän man själv håller möblerna i handen är att Lundby har gjort om sina möbler en hel del, eller rättare sagt barnsäkrat dem! De är betydligt stadigare än tidigare, och det märks att de är gjorda för lek. Även färgvalen av möbler och tapeter talar sitt klara språk. Det nya Lundby Småland är gjort för lek!

image

image

Jag märker det tydligt på mina barns reaktion. Förut har de mest varit intresserade av att det ska vara fint, nu har helt plötsligt familjen Lundby, eller Gran som mina barn kallar dem fått flytta in.  Dom spelar musik, de tänds och släcks lampor och små härliga sagor leks fram.

image

image

image

image

image

image

Ni har väl inte missat att jag JUST NU tävlar ut ett fantastiskt Lundbypaket fullpackat med höstens nyheter inklusive denna fantastiska dockskåp på min instagram the80sme? Missa för allt i världen inte chansen att vinna detta härliga pris!!

image

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.