the80sme

Färgglad lekstuga med plats för lek och bus

the80sme lekstuga färgglatt DIY molnhyllaSnart är det dags att stänga lekstugan för vintern men innan dess tänkte jag passa på att ge er en närmare titt på hur det ser ut i barnens lekstuga. Temat är lekglädje, bus och mys. I år har jag gjort några förändringar, bland annat möbler om och målat den svarta väggen rosa. Det blev en enorm skillnad med så små medel. Efter den lilla mini renoveringen blev barnen som förälskade på nytt i sin lilla stuga och lekte hur bra som helst tillsammans. Jag ställde även in en liten radio som dom älskade!

the80sme lekstuga monalisas vinyl diy tavlor. Elina studios printsVaxduken på bordet kommer från rusta. Molnhyllan har jag gjort själv, se beskrivning här.

the80sme färgglad lekstuga för glada busiga lekarthe80sme lekstuga hamburgare lekmat åhlens rosaUtsidan blev även vit i sommar. Nästa år ska vi riva den befintliga altanen och bygga en ny större!

the80sme lekstuga vit utsidathe80sme färgglad lekstuga lekkök loft bokhylla Hur tänker ni kring lekstugor? Stil/funktion? Dela gärna med er av era tankar!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.