the80sme

DIY – Gratis prints grafiska granar

Det är flera av mina instagramföljare som har efterfrågat att jag ska ladda upp mina grafiska prints på nya bloggen. Nu tror jag att jag listat ut hur man gör men om det inte funkar för er får ni hojta till! Förhoppningen är att det kommer bli betydligt lättare både för er och mig att ladda upp och ner prints framöver i och med att filerna kan ligga direkt på LOPPI.

Först ut kommer grafiska granar i svart och vitt. Klicka på länkarna nedan för att ladda hem.

the80sme_freeprintable_forest01Ladda hem: Svarta granar vit bakgrund

the80sme_freeprintable_forestblackLadda hem: Vita granar svart bakgrund

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.