the80sme

Mina favorit DIYs för barnrummet

IMG_20140926_121543Ett av mina absoluta favorit DIYprojekt är detta IKEA hack i form av en ikeabyrå som först målades vit och sedan fick rosa bazooka joe sprayfärg på lådorna (montana gold). Jag sprayade träkulor med kulören malachite light och trädde upp dem på brjörntråd. Två små hål i varje låda och sedan var byrån klar!

E lampan är ännu en stor favorit. Jag hoppas producera fler former inom kort då jag äntligen lyckats få tag på fler ledslingor 🙂 Den lilla mintgröna asken kommer från Lagerhaus och filurerna till höger är Sonny Angels.

Imorgon är jag ledig från jobbet och jag hoppas hoppas att barnen är på sitt bästa humör så jag hinner måla klart i vardagsrummet. Jag har så otroligt många planer på gång. Det ska bland annat platsbyggas bänkar i plywood som ska täckas med härliga textiler och kuddar. Som jag längtar! Ni får självklart hänga med på resan 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Marina

    När jag gjorde mina lampor så köpte jag led-ljusslingor på Elkedjan (Luleå) så det är ett tips om du har svårt att hitta någon. ☺️