the80sme

Dags att höstpynta

Känner ni det i luften? Hösten är på väg. Lite vemodigt känns det allt, speciellt då sommaren knappt kom innan den försvann igen. Det känns som om jag blinkade och missade allt. Sanningen är nog att det inte var så mycket att missa och att vi faktiskt hade det väldigt mysigt ändå jag och familjen. Vi spenderade mesta tiden utomhus även om vi fick dra på oss en extra tröja. Men jag tror det är läge att bunkra upp med lite extra D vitaminer inför den mörka norrlandsvintern.

En positiv sak med hösten är allt gott te man får tillfälle att dricka, alla vackra ljusstakar som kommer till användning igen och inte att förglömma dessa ljuvliga höstfärger och den friska klara luften. Sen är det allt bra mysigt att pynta farstun med vacker ljung, prydnadspumpor och prydnadskål. Något jag tycker är extra vackert är att mixa in en eller annan lök i höstpyntet. Varför inte en lila rödlök eller silverlök? Även äpplen är väldigt vackra att mixa in.

5ogpd1 sorgquHur brukar du höstpynta?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.