Thaimassage i Kville – Bloggen har flyttat till Thaimorsan.se. Välkomna!
Thaimorsan

Bloggen har flyttat till Thaimorsan.se. Välkomna!

Thaimassage i Kville

Det är något som har irriterat mig jättemycket. Det gäller en nyöppnad thaimassage & spa salong.

Det är tre dagar i veckan jag går förbi stället när jag ska lämna och hämta Tilda på förskolan. Jag har nu valt att ta bussen eller spårvagnen för att slippa se salongen.

Det är den här jättestora bilden jag möter 4 gånger/dag. Bilden är minst 2m bred och fäst på fasaden utanför salongen. Om vi hade bott kvar i vår lilla 1:a så hade vi sett salongen och bilden dagligen.

En dag kollade jag in deras hemsida. Hit vill jag definitivt inte tipsa någon om och de som söker vad de nu vill ha på salongen hittar säkert dit själv ändå.

Allting såg som vanligt ut med info och priser. Sedan läste jag texten…

Håll ett öga på vår personalsida, vi får ofta in nya naturliga vackra massörer“… Och texten ovanför denna text “Vi är övertygade om att ni går härifrån med ett leende på läpparna.” och vad är det med bilden på 3 damer i vita handdukar och texten “Vi gillar att bada Bastu“. Badar personalen bastu med sina kunder?

Detta fick mig att undra. Vem är det som hittade på allt detta? Tjejerna själva? Jag misstänker att det är en man, kvinna eller ett thai-svensk par bakom det här. Låter mer som att de har en  “funny business” än en seriös business. Tänk på andra som faktisk erbjuder riktig thaimassage och inte massage med/av en thai.

Jag behöver egentligen inte nämna detta att det förekommer “extras” eller “special menu” på olika thaimassage salonger runt om i Sverige å världen. Alla har väl sett på någon nyhet och reportage. Det är också vanligt att man byter ut tjejer/personalen just inom thaimassage/Spa och thairestaurang. Det är inte ovanligt att personalen kommer direkt från Thailand och jobbar på turistvisum.

Jag började googla “thaimassage & Happy endings” och såklart hittade jag mig till diskussionsforumet Flashback. Där i en grupp diskuterade män öppet och tipsade varandra om thaimassagesalonger, som de kunde få eller har fått “HE – Happy Ending”. Det var även som en lek, att de skulle också hitta nya thaimassagesalonger och uppmanade varandra att testa be om HE och berätta sedan om det finns snygga massörer som duger eller som är villiga att göra “extra”.

Jag krankar inte ner på dessa thaitjejer och män men tyvärr så finns dem. Snabba cash, 1000kr för Lena Handén eller mer för ” boom boom”.

Nu har jag sagt mer än vad jag hade tänkt mig. Jag kan inget om thaimassage eller driva ett företag. Nu ventilerar jag i min fristad – min blogg.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Thaimorsan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Hector

  Jag har ju varit där, och ja hon ville 500- för happy ending. Har även kompisar har varit där och du kan göra allt du vill mot pengarna. Tackat nej och åkte därfrån efter massage. Dom vet inte hur man massera men bra med andra grejer.

 2. MM sure

  Om men hallå eller, d är väl inget att bryr sig om andras affärer hur dom skriver eller vad dom sysslar med eller vad dom har för skyltar osv. Sköt ditt egat liv i stället och sluta vara golare och klanka ner andras affärer. Hade du inget bättre att skriva om, om du nu hade stav fel så varför går du inte igenom dina egna stav fel tills du hittar alla felen, sen finns det rättstavnings program,…. men någon får väl klaga på din text oxå som du klagar på andra….

  1. Thaimorsan
   Thaimorsan

   Undrar hur du hittade detta inlägg…sökte du på “thaimassage göteborg Happy endings” ? Behöver jag säga mer? Kände du dig träffad?