Middagsfrid matkasse – Bloggen har flyttat till Thaimorsan.se. Välkomna!
Thaimorsan

Bloggen har flyttat till Thaimorsan.se. Välkomna!

Middagsfrid matkasse

Vi har provat en ny matkasse. Den här gången var det från Middagsfrid. Det är för att jag vann en tävling med Reklamboxen.se. . Vi har tidigare beställt några gånger från Mathem.

Det är en 3-dagars matkasse vi har beställt och roligt nog så skulle det ingår Phad thai om det han varit en 5-dagars kasse. Tur att de inte skickade Phad thai till mig, för jag skulle inte bli så glad…

Nr.1, 2 och 5 vi har fått.

IMG_0404.PNG

Kan säga att jag gillade faktiskt menyn och råvarorna som vi har fått. Det är kvalitet på råvarorna och 25% av de är ekologiska. På proteinfronten har vi fått sej i stället för kolja men det gjorde inget, kalkonfilén var jättefin och så sparade vi kronhjortskav sist till idag för “fredagsmys” i stället för taco som säkert halva Sverige äter ikväll och andra fredagar.

Meny var enkla men kändes lyxiga och det är mycket grönt till maträtterna. Det kändes nyttigt. Jag har också följt recepten…ja jag vet, brukar inte göra det men för att kunna skriva om själva tillagningen så måste jag göra det. Sedan kryddade jag till på mitt sätt. Recepten var lätt att förstå och följa. Inga konstigheter.

Mathem eller Middagsfrid?
Middagsfrid! Jag är mycket nöjd med råvarorna och meny samt recept.
Inget illa om Mathem heller. Mathem är större och de fokuserar sig på att leverera matvaror och annat utöver matkassor. Bra med detta också när man har t ex varit sjuk i en vecka och inte pallat ut och handla.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
Thaimorsan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.