LoppiBlogbag Babylove – Bloggen har flyttat till Thaimorsan.se. Välkomna!
Thaimorsan

Bloggen har flyttat till Thaimorsan.se. Välkomna!

LoppiBlogbag Babylove

Veckans paket 🙂 Precis när jag kom på att jag glömde köpa tvättmedel så fanns det med i paketet och sköljmedlet också. Tur att allting höll och nappflaskan i glas inte gick sönder.   

LOPPIblogbag Babylove innehåller följande:

Philips Avent – Nappflaskan i glas från Philips Avent har en bröstformad dinapp. Flaskan är värmebeständig och tål temperaturvariationer, kan förvaras säkert i kylskåpet, värmas och passar också bra för sterilisering. En avancerad ventil i dinappen motverkar kolik. Flaskan har få delar och är enkel att rengöra. Kommentar: jag ammade i 4 mån och fick kämpa med det. Vi får se om jag kommer behöva denna då det är från ålder 0+

Bambino- Puré Pot till hemmalagade puréer, färdig mat, snacks eller frukt. Man portionera direkt i burken, lägg ner i väskan alt. förvara i kylskåpet. Burken ska vara lätt att diska och har ett skruvlock som sluter helt tätt.

Unilever Neutral – Neutrals sköljmedel och tvättmedlet för känslig hud är utvecklat tillsammans med Astma- och Allergiförbundet. Det innehåller 0% färgämnen och 0% parfym för att minimera risken för allergiska hudreaktioner. Sköljmedlet gör kläder och lakan mjuka och fräscha samt förhindrar statisk elektricitet. Tvättmedlet rengör och tar bort fläckar effektivt redan vid 30 grader. Finns för både färgade och vita textilier. 

NaturalCycles – ett helt naturligt sätt kan man följa sin fertilitet genom att analysera sin kroppstemperatur i en avancerad bio-statistisk algoritm. NaturalCycles kan kliniskt testat identifiera de fertila (röda) och icke-fertila (gröna) dagar med 99,95% effektivitet. Allt man behöver göra är att mäta basala kroppstemperatur innan man går upp ur sängen på morgonen och ta reda på sin fertilitet för dagen. Helt naturligt, utan biverkningar. Kommentar: jag vet att många använder detta och just nu är det inte aktuellt då jag är gravid. 

Folksam – Barnkit från Folksam. Ett praktiskt litet kit för barn, perfekt att ha i bilen eller i väskan. Det innehåller diverse bra saker bl.a. skavsårsplåster, brännskadegel och solskyddskräm.

LOPPImagasin Babylove 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Thaimorsan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.