Krogveckan 2016 – Bloggen har flyttat till Thaimorsan.se. Välkomna!
Thaimorsan

Bloggen har flyttat till Thaimorsan.se. Välkomna!

Annons

Krogveckan 2016

EJ SPONSRAT INLÄGG!!! Verkligen inte! Men bjud gärna in mig för att testa restauranger! 😁

Jag brukar få mail och tips från Bookatable och vet ni vad! Imorn börjar KROGVECKAN 2016! Har ni hört talas om Krogveckan?

I år äger detta rum mellan den 29 jan och 14 feb. Då kan man passa på att äta två rätter för 200kr eller 300kr på ett 100-tal olika restauranger i Stockholm och en del i Göteborg, många kända. Gillar man mat och att testa nya restauranger som jag så ska man inte missa detta! Dock är det en färdig fasta meny varje restaurang kör med, så det är inte fritt fram att välja vilken rätt som helst men konceptet är ju till för att “testa”.  

Och kul att jag skriver “inte missa detta” för jag har missat detta de senaste två – tre åren haha! Ska försöka testa nån restaurang innan bebbe #2 kommer! Jag har kikat på Somm Restaurant &Wine bar flera gånger men det har aldrig blivit av. 

Detta är också intressant…Brasilianskt Brasa Churrascaria!

  

Ganska avundsjuk att det är sååå många krogar i Stockholm som medverkar! I Göteborg så förutom Somm kan jag tänka mig testa Goda Grannar där fokusen ligger på fisk och skaldjur, Mexikanska Monarkin men även Pure här ute i Sannegården. 

För mer info och boka platser, då är det via Bookatable.se/krogveckan

   
 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Thaimorsan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons