Fästing alert! – Bloggen har flyttat till Thaimorsan.se. Välkomna!
Thaimorsan

Bloggen har flyttat till Thaimorsan.se. Välkomna!

Fästing alert!

Den här lille-skiten satt strax ovanför Tildas vänstra öra. Igår var det bara ett litet svart prick som Måns trodde var en flugskit. Han kände inte på den. Idag råkade jag se pricken med den var lite gulaktig och jätteliten. Jag sade att det var en fästing. Doktor J och sjuksyster M här konstaterade att det var en fästing. Jag skiter i pincetten och rykte ut skiten med mina naglar medan Tilda satt och lekte. Det hördes litet ljud “kkkik” och så var den loss…och började gå på mitt finger. Det såg ut att jag fick med allt. 

Så många fästingar som jag har ryckt på mina 5 hundar i Thailand… No problem! Konstigt nog så har jag aldrig fått några fästingar då, bara en när jag gick i skogen i Sverige när jag var liten.

 

Man kan tro att den har suttit ett bra tag. Det var zoom på bilden. Den var typ 2mm och spg flrst ut som en hudutväxt. Tog bort lätt med mina naglar…å den började krypa direkt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Thaimorsan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. kaffemorsan

    Blä för de där otrevliga krypen. Tur att ni såg den i tid iaf. Jag hittade två på min man för ett par veckor sedan. jag tycker dom kan stanna i gräset:P