Clearblue doppler min nya vän! – Bloggen har flyttat till Thaimorsan.se. Välkomna!
Thaimorsan

Bloggen har flyttat till Thaimorsan.se. Välkomna!

Clearblue doppler min nya vän!

Nu har jag testat att lyssna på min Vilding #2 med min nya Clearblue doppler  🙂

Enl. barnmorskan på RUL i tisdag så ligger moderkakan i framvägg och den kommer väl inte flytta på sig. Jag har känt mycket aktiviter igår i magen och under natten. Jag är inte alls orolig men nu är det rätt skönt att veta att jag har en doppler/ultraljudmonitor för hemmabruk här och kan ta fram när jag skulle känna mig orolig.

I paketet fanns allting som man behöver t o m batteri så man slipper leta fram ett som skulle passa. Jag använde den lilla geltuben som fanns med. Trickset är att dopplern måste ha kontakt med gelen hela tiden för annars kommer det inget ljud eller så blir det brus som när man skrynker ihop ett papper.

Precis här hittade jag Vildingen och h*n hördes tydlig 🙂 och nu är det så att jag kommerbara ta fram dopplern när jag behöver. Enl. Clearblue rekommendation så kan man använda dopplern från vecka 16 men jag har läst om att flera har använt tidigare än så. Sedan kan man använda EN gång per dag men där är lite heta känslor hos flera…dvs att man bör inte riskera bebisen onödig mycket strålningar… Använd med sund förnuft alltså.


Clearblue dopplern kommer från Billiga-tester.se och just nu kostar den 299kr (ord.pris ca 349kr) och även många erbjudande på andra produkter för dig som vill bli gravid sant andra tester för hemmabruk.

Här ser ni test för urinvägsinfektion, Detektionstest för fostervattensläckage, Babyplans Ultraljudgel och Babyplan Folsyra! 


Sponsrat inlägg!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Thaimorsan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.